EbredjeteAnyukak webre 620x248

 

 

Ébredjetek, Anyukák! Ezt a könyvemet, már sokan ismerik, olvasták (több ezren), de az idén úgy döntöttem, hogy átdolgozom, kibővítem, és újra útjára bocsátom, hogy még több ébredni kész emberhez eljuthasson!

          Miért is kellett átdolgoznom? Hát többek között azért, hogy az elmúlt években megszerzett tudásommal kibővítve, még könnyebben „emészthetővé” váljon ez a zseniális tudás. A történet az eredeti maradt, hiszen az adott volt (csak hozzáírtam, hogy mi történt az elmúlt 7 évben), de a GNM-es részeket teljesen átírtam. Így, az új Ébredjetek, Anyukák! az eredeti 192 oldal helyett, immáron 236 izgalommal és tudománnyal teli oldal lett. Ez, akárhogy is vesszük, 44 oldallal több információ a Germán Gyógytudományról.

 

 

Miről is szól ez a könyv? Arról, hogy miként lesz, egy materialista világszemlélettel „megáldott” nőből, egy mindenre nyitott spirituális szemléletű anyuka. Szerinted, mi kényszerített a szemléletváltásra? Természetesen a „betegségek”. Mi más sarkallná az embert, ilyen gyökeres változásra?! J A gyermekeim „megbetegedései” indítottak el, egy sokkal nyitottabb, és felelősségteljesebb úton, egy új élet felé. A könyvben a mi életünk történetein keresztül mutatom be a Germán Gyógytudományt, és a „betegségek” kialakulását. Írok az allergiáról, az asztmáról, a refluxról, a gégegyulladásról, hörghurutról, ízületi gyulladásról, tüdőgyulladásról, depresszióról, pánikrohamról, fogproblémákról, csalánkiütésről stb. Körülbelül 40 „betegségről” esik szó ebben a könyvben. Ezek közül többet, gyógyíthatatlannak titulált a hagyományos orvoslás, de nekünk mégis sikerült megszabadulni tőlük. Neked is sikerülhet, csak akarni kell, és persze tenni érte.

          A könyv szórakoztató és izgalmas, (az Olvasóim szerint) és persze tudományos is egyben. Azoknak ajánlom, akik készek az ébredésre, vagy már felébredtek, és tanulnának egy kicsit a Germán Gyógytudományról.

Jó szórakozást kívánok mindenkinek, aki kezébe veszi, eme művet!

Szeretettel: Csákvári Eszter

 

 

Share/Save/Bookmark

Részletek a könyvből

katt ebr