Könyveim

A hid webre 620x248

 

Miről is szól ez a könyv?!

Családról, Germán Gyógytudományról, szeretetről, tudatosodásról és konfliktusaink oldásáról.

Azért írtam meg, mert éreztem – no és noszogattak –, hogy szükség van egy olyan könyvre, mely bemutatja a Germán Gyógytudományt és a testünk BIOLOGIKUS működését. Mindezt egyszerűen, könnyen érthetően, hogy végre tényleg mindenki (már aki akarja) a magáénak érezhesse. Történetekkel, példákkal, némi humorral fűszerezve, és tarkítva táblázatokkal plusz 47 illusztrációval, amitől azt remélem, hogy még élvezetesebbé teszi a könyv olvasását.

EbredjeteAnyukak webre 620x248

 

 

Ébredjetek, Anyukák! Ezt a könyvemet, már sokan ismerik, olvasták (több ezren), de az idén úgy döntöttem, hogy átdolgozom, kibővítem, és újra útjára bocsátom, hogy még több ébredni kész emberhez eljuthasson!

          Miért is kellett átdolgoznom? Hát többek között azért, hogy az elmúlt években megszerzett tudásommal kibővítve, még könnyebben „emészthetővé” váljon ez a zseniális tudás. A történet az eredeti maradt, hiszen az adott volt (csak hozzáírtam, hogy mi történt az elmúlt 7 évben), de a GNM-es részeket teljesen átírtam. Így, az új Ébredjetek, Anyukák! az eredeti 192 oldal helyett, immáron 236 izgalommal és tudománnyal teli oldal lett. Ez, akárhogy is vesszük, 44 oldallal több információ a Germán Gyógytudományról.

 

Vagyok_aki_vagyok_webre_620_248

 

 

Miről is szól ez a könyv? Elsősorban a Germán Gyógytudományról, avagy a GNM-ről! Vagyis arról, hogy miként és miért irányítja a lélek a fizikai testet. Bemutatom Dr. Ryke Geerd Hamert, e csodás tudomány felfedezőjét. Az öt biológiai természettörvénnyel kezdődik a tanulmány egy kis ismerkedés után. Aztán folytatódik a biológiai „kezűség” leírásával és a birtokzónák ismertetésével. De itt még csak az alapokat fektetjük le.