images

A PERSZONOKRÁCIA megtanít arra hogy megszabaduljak a FÉLELEMTŐL, és megismerjem igazi önmagamat, a bennem lévő békét, szeretetet, és azt a hatalmas erőt, amely képes megmutatni, hogy MINDENT ÉN TEREMTEK.

Minden ember birtokában van a SZABAD AKARAT amivel eldöntheti, hogyan szeretné élni az életét.

A szeretet és a félelem érzése közül a szeretet az ami természetes, a félelem pedig csak illúzió! A nap minden pillanatában e kettő között választhatok, döntésem pedig meghatározza, milyen életet élek és milyennek látom a világot.

Ha ezt megértem nem lesz szükségem többé arra, hogy a körülmények áldozatának tekintsem magam. Nem kell többé másokat hibáztatnom saját boldogtalanságomért. Mert felelős vagyok azért amit teszek!

Magam választom meg az érzéseimet, amelyeket megtapasztalok, és én döntöm el milyen célokat érek el, és minden ami megtörténik velem azt én teremtem magamnak.

A valóságos világban OTTON VAGYOK, ahol egység van és szeretet, ahol nem vagyok ÁLDOZATA a világnak amely körülvesz. Az illúzió világában, ahol csupán a testi szemmel látok, mindennek van ellentéte, van ára és semmi sem biztos, semmi sem állandó, semmi sincs nyugalomban.

A betegség és a halál sem félemlít meg ha úgy döntök hogy a békét és a SZERETETET választom, mert ez mindig itt van bennem csak , befelé kell figyelnem, hallgatnom kell a belső tudatos énemre, s ha meghallgatom ezt a belső hangot, és minél mélyebbre jutok belső utamon annál TISZTÁBB ÉRZÉSEKKEL SZEMLÉLHETEM MAJD ÖNMAGAMAT ÉS A KÖRÜLÖTTEM LÉVŐ VILÁGOT S ha rájövök hogy nincsenek jó és rossz dolgok csak másként kell meglátni, felfogni, értelmezni, és ha ez sikerül, CSODÁLATOS lesz az életem és MEGVÁLTOZIK KÖRÜLÖTTEM A VILÁG, mert a külső világ csupán belső világom tükröződése.

AZ IGAZI VALÓSÁG BENNEM VAN, ÉS TÜRELEMMEL VÁRJA AZ IDŐT AMIKOR BEFELÉ FORDULOK ÉRTE Minden ember szabadságra vágyik,mégis a belénk nevelt hiedelmek akváriumában vergődünk félelmektől és betegségektől bénultan.

Birkaként szenvedünk. Eljött az idő amikor ideje lenne felismerni valódi teremtő természetünket .és tudatossá válni hogy mi teremtjük magunknak mindazt ami itt van körülöttünk.

Mert a boldogság itt van csak arra vár hogy magunkhoz engedjük.

Share/Save/Bookmark