szakrorv_eletv_kicsi_300

Figyelem!!!

Mivel 2011. a megújulásunk éve, ezért nagy munkában vagyunk. Új, eredeti anyagokból dolgozunk (Dr. Hamer Tudományos Táblázata), megújul az előadás és a tanfolyam is. 

Ehhez a sok újításhoz, új név is tartozik. Dr. Hamer is új nevet adott a tudományának, melynek természetesen oka van, de ez az ismertető most nem erről szól.

 

A régi Germán Új Medicina® (GNM®) helyett  
Germanische Heilkunde® - Germán Gyógytudomány® - nevet kapta ez a csodálatos felfedezés.

 

A Germán szó hallatán néhány ember téves következtetést von le, ezért eleve kizárja az életéből ezt az alapvető tudást. Pedig egyszerűen csak az ősi germán népcsoportra utal (szorosan a természet törvényei szerint élő nép). Több információ itt: http://germangyogytudomany.hu/gnm-ismeretek/gnm/miert-qgermanq-gyogytudomany.html

 

Dr. Hamer egy másik nevet is levédett: 
La Medicina Sagrada ® - Szakrális Orvostudomány® - mely különösen megfogott bennünket. 
 
A SZAKRÁLIS szó, a latin sacramentum főnévből származik. Korábban a szentség szó latin megfelelőjét, a sacramentum -ot igen tág értelemben, minden olyan látható valóság jelölésére használták, amely valamiképpen isteni titkot vagy kegyelmet közvetít.


Sacramentum jelentései: hűségeskü, beavatás, szó szerint „szent dolog”.
Szent fölbonthatatlanságot, szent titkot, szent erő és jelentés hordozóját is jelenti.

 

eletvszakr_felir_kicsi
 
Az új logónkról is szertnénk néhány szót ejteni.

Természetesen, ezt a logót is (mint bármi mást) nagy-nagy szeretettel és figyelemmel készítettük el, hiszen ez fog minket a továbbiakban szimbolizálni. Mivel ez lett a mi védjegyünk, minden egyes formának és színnek jelentősége van!

Alapja- az ÉLET VIRÁGA - mely maga az élet! - Mi is lehetne más, hiszen a GNM az igazi, boldog és egészséges (teljes) ÉLET-re tanít! - Az Élet Virága egy ősi szakrális geometrikus forma. Az univerzum leképeződésének tekintik, azt vallják, hogy ezzel kezdődött az élet. A mai napig is sok kultúrában szent szimbólum...

E logó színei nagy jelentőséggel bírnak számunkra!

Bentről kifelé haladva:
- sárga, a GNM-ben oly jól ismert belső csíralemezt, a
- narancssárga, a középső csíralemezt, a
- piros, pedig a külső csíralemezt szimbolizálja. A
- fehér, a tabula rasa - tiszta lap - megjelenítője. Azaz, mindíg van esélyünk egy új tiszta lappal idulni. A
- zöld, a természet, hiszen a GNM maga a természetes gyógyulás.
  (Ha egy kicsit figyelmesek vagyunk, máris felfedezhetjük nemzeti zászlónk színeit - piros, fehér, zöld.) A
- külső sárga kör pedig a napot, avagy a nap energiáját szimbolizálja, mely minket napról-napra új energiával tölt fel. Valljuk be, erre nagy szükségünk van, mivel nem mást, mint magát a Szakrális Orvostudományt® szeretnénk eljuttatni minden emberhez.

Reméljük, ez a logó mindenki szívét megnyitja, így szabad utat enged a kiteljesedéshez!

virag_1  virag_2  virag_3

Íme, számunkra az első bizonyíték, hogy valamit elindít az emberekben! 2011.július 15-17 között Szegeden voltunk és az egyik kedves barátunk - Zsóka - a születésnpomra ezt a csokrot kötötte. Ha figyelmesen megnézzük, akkor láthatjuk, hogy ez a Szakrális Orvostudomány logója 42 szál rózsából. Hát ilyen kedves emberek vesznek körül minket. Smile

 kocsi_1  kocsi_2

Mi sem vagyunk kevésbé elvetemültek mint Zsóka, mert mi meg ilyen autóval járjuk az országot!

SZERETETTEL

Eszter és Miki

Share/Save/Bookmark