Szeretettel köszöntök, minden kedves jelenlévőt. Engem Csákvári Eszternek hívnak. Szeretnék engedélyt kérni arra, hogy az előadás időtartama alatt tegeződjünk. Én, most azzal a szándékkal jöttem ide, hogy nem több mint 20 perc alatt felkeltem az érdeklődéseteket a Szakrális Orvostudomány iránt.

Először is, néhány mondatban Hamer doktorról szeretnék mesélni. Ő az a zseniális ember, aki újra megtalálta nekünk azokat a természettörvényeket, melyek szerint működik a testünk. Ez nem egy újfajta világnézet, hanem évmilliók óta belénk programozott természettörvények, melyeket Hamer doktor megtalált, leporolt és újraértelmezett. Ezzel rávilágított a testünket működtető titkokra. Ennek a tükrében, nem kell többé rettegnünk a „kiszámíthatatlan”-nak hitt betegségektől.


 

Hamer doktor 1935-ben született a Rajna-vidéken. 1972-ben tette le a belgyógyász vizsgát. Ez mellett ledoktorált teológiából, és fizikából is. Pályafutása kezdetén, a pszichiátrián kutatta az elmebajok okát. Majd az onkológián a betegekkel való beszélgetések kapcsán rájött, hogy minden beteg a betegsége előtt elszenvedett egy érzelmi sokkot. Briliáns elme lévén, több orvosi műszert is feltalált.
1978. augusztus 18.-án a 19 éves fiát Dirket lőfegyverrel megsebesítették. 111 nap haláltusa után Hamer doktor karjai közt halt meg.
Néhány héttel később hererákot diagnosztizáltak nála. Kollégái azt mondták neki, hogy 20% esélye van a túlélésre. Ő ebbe nem nyugodott bele, és kemény munkába kezdett, hogy megtalálja az érzelmi megrázkódtatás, és a betegsége között az összefüggést.
1981-ben végre megtalálta az összefüggéseket, és elnevezte a Rák vastörvényének.
1986-ig felfedezte az öt természettörvényt, és lefektette az alapjait a GNM-nek (később Germán Gyógytudomány®).
A GNM egy komoly orvostudomány, ezért most nem fogok bele az ecsetelésébe. ………………….. tartok majd egy előadást itt Szegeden, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Helyette inkább elmondom, hogy miért jó tisztába lenni a testünk működésével.

Eddig azt gondoltuk, hogy mindent nagyon jól tudunk, hiszen ezt már az iskolában megtanultuk biológia órán. Akkor képzeljük el mindennek az ellenkezőjét. Sokan már tudják, hogy egy-egy konfliktus után „megbetegszünk”. Az előadás, vagy a tanfolyam után nyilvánvalóvá válik, hogy bizony egyáltalán nem mindegy, hogy milyen elveket követve éljük mindennapi életünket. Rájövünk, hogy a lelkünk irányítja a testi folyamatokat.

Ugye eddig azt hittük, hogy az influenza egy vírus okozta fertőzés. Vírus ugyan van, de nem az okozza ezt a tünetet. A tünetet, ami egy helyreállítás, és nem betegség. A vírus az, ami helyrehozza az elváltozásainkat. Ez előtt azt gondoltuk, hogy a torok,- mandula,- vagy középfül,- gyulladás baktériumok ámokfutásának a következménye, és antibiotikummal gyógyítják. Pedig csak egy konkrét konfliktusnak a megoldási szakasza, amit nem gyógyszerekkel kell kiküszöbölni, hanem egyéb alternatív módokon segíteni a testünk regenerálódását! Az antibiotikumok ellenére meggyógyulunk.

Ha eddig azt gondoltad, hogy a pánikroham, vagy a depresszió pszichiátriai eset, és hangulatjavítókkal kell helyrehozni, akkor tévedsz. Bizony, ennek is meg van a valódi OKA! Amit, ha megtalálunk és megoldunk, akkor könnyűszerrel meggyógyulunk.

Ha úgy gondoltad eddig, hogy a daganatos betegség mint diagnózis, felér egy halálos ítélettel, akkor fellélegezhetsz. Daganatok ugyan vannak, de nem azért, hogy belehaljunk, hanem pont ellenkezőleg! Azért, hogy általa túléljünk!!! Ha félsz, rettegsz a daganatos megbetegedésektől, akkor ott a helyed a Szakrális Orvostudomány tanfolyamán. A félelem nem jó! Ne féljetek! Inkább találjátok meg az okokat. Hiszen a testünkben nem „bolondulnak” meg a sejtjeink! Minden okkal történik, és minden visszafordítható, ha megtesszük a megfelelő lépéseket. Ha azt gondoltad, hogy valakinek csak úgy elzáródnak a szív koszorúerei, és ebbe belehalhat, akkor megint csak ki kell hogy ábrándítsalak! Ez sem csak úgy véletlenül történik. Egy jól felépített biológiai válaszreakcióról beszélünk, ami az életünk megmentésére irányul. Mellesleg tehetünk ellene!!! Nem kellene senkinek sem meghalnia szívinfarktusban, vagy daganatos betegségben! Ha ismerjük a GNM-et, ezeket elkerülhetjük! Ha úgy érzed, hogy tehetetlen vagy az allergiával, az ekcémával, a herpesszel, a reflux-szal, asztmával szemben, akkor ott a helyed egy tanfolyamon, ahol megtanulhatod, hogy mi, miért történik a testedben. Ha érdekel, hogyan irányíthatod a „betegségeidet”, az egészségedet hogyan tudod megtartani.
Ha segíteni szeretnél beteg hozzátartozóidnak, akkor ismét csak egy GNM tanfolyamot tudok ajánlani. Vagy, ha már a többi embernek eddig is segítettél orvosként, vagy természetgyógyászként, itt a helyed közöttünk!!! Hiszen végre kiteljesedik a tudományod, a tudásod. Így fog egy teljes egészet alkotni az életed, a munkásságod. És majd azt fogod gondolni, hogy: Hogyan is élhettem eddig a Germán Gyógytudomány nélkül!!!

Tehát, ha úgy érzed, hogy valami még hiányzik az életedből! Ha szeretnél egészséges lenni, akkor szeretettel várunk a Szakrális Orvostudomány Bevezetés a Tudományos Táblázatba című tanfolyamán. Ha be szeretnéd fejezni a betegségekkel való bajlódást, ha végre boldogan, félelmek nélkül élnél, akkor itt a helyed.

Én csak arra szeretnék buzdítani mindenkit, legalább egy előadást hallgasson végig, mert utána már lesz választási lehetősége.

Share/Save/Bookmark