Eszti Medi

 

Szakrális Orvostudomány®, a szabadság tudománya!
 

Szakrális Orvostudomány®, a szabadság tudománya!

 

eletvszakr_felir_kicsi


Mit kínál a SZAKRÁLIS ORVOSTUDOMÁNY®,

Bevezetés a Tudományos Táblázatba c. tanfolyama?
 
 

 

A SZAKRÁLIS ORVOSTUDOMÁNY® - Germán Gyógytudomány®, GNM (Germanische Neue Medizin®, Új Medicina) - egy olyan ismeretanyag, mely életeket képes megváltoztatni!
Az évmilliók óta működő természettörvények összességét, Dr. RYKE GEERD HAMER fedezte fel és foglalta rendszerbe egyedülálló módon. Ez a zseniális felfedezés megmutatja nekünk a szöveteink működését és a lélek rájuk gyakorolt hatását. Mindezt egy fantasztikus könyvben tárja fel nekünk, melynek címe:

A GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY® TUDOMÁNYOS TÁBLÁZATA.

Ez a – világon egyedülálló – remekmű a tanfolyamunk anyaga (Magyarországon elsőként), amely nem csak az egészséggel foglalkozó szakembereknek kínál továbbfejlődési lehetőséget, de a hétköznapi emberek számára is biztos alapokat nyújt az egészség területén. Döbbenetes módon világít rá testünk bio-logikai (biológiailag logikus) működésére. Ennek tükrében nem kell többé rettegnünk a „kiszámíthatatlannak” hitt betegségektől. Rájövünk, hogy milyen egyszerűen működik a testünk, és megtanuljuk, hogy érdemes vállalni önmagunkért a felelősséget.

A 2X2 napos tanfolyam alatt egy egészen új szemléletmódot – életfilozófiát - sajátíthat el bárki, aki a saját kezébe venné az élete irányítását. Az első két napon a szervezet természeti törvényeken alapuló biológiai működését ismerheti meg a résztvevő Dr. Hamer Tudományos Táblázatából. Megtudhatja, hogy a lelke miért és hogyan tud hatni a testére. Tudni szeretné, hogy mi okozza a náthát, allergiát, ekcémát, asztmát, a hasmenést, a hányást, miért alakul ki a daganat és a csontritkulás, miért jön létre az ízületek, a hólyag és egyéb szervek gyulladása? A második nap végére világos válaszokat kap. A következő két napon pedig megtanulhatja, hogy miért lesz valaki depressziós, pánikrohamos, paranoiás, skizofrén, stb. Felismerheti a dühroham, az anorexia, a bulimia, az autizmus, stb. biológiai kialakulását és értelmét.

Fény derül arra is, hogy miért olyan sok a sikertelen, vagy gyermektelen házasság!
Mit kap négy nap alatt a résztvevő? A félelem nélküli élet lehetőségét! Amikor rájön arra, hogy nincs miért félnie, mert a teste nem ellene, hanem érte dolgozik! E tan ismeretében többé nem kell attól tartani, hogy gyermekei, barátai, szülei betegségét tétlenül nézi végig.

 

Tanfolyamainkat Dr. Hamer engedélyével és támogatásával tartjuk, amihez nagyban hozzájárul a www.germangyogytudomany.hu!!!

Miről is van itt szó??? Arról, hogy többé nem kell kétségbeesni egy diagnózis hallatán! Arról, hogy rájön eddig nem értette teste üzeneteit, hiszen Dr. Hamer öt természettörvénye a feje tetejére állította a betegségekről alkotott képet. Megérti, hogy a mikroorganizmusok és a daganatok nem azért vannak, hogy ártsanak, hanem pont ellenkezőleg! A Tudományos Táblázat segítségével egy térképet kap testéhez és lelke üzeneteihez. Ha be szeretné fejezni a betegségekkel való bajlódást, ha végre boldogan, félelmek nélkül élne, akkor itt a helye!

Tehetetlennek érzi magát a „betegségekkel” szemben? Nem látja a kiutat? Szeretné, ha a kérdéseire végre válaszokat kapna? Egészséget szeretne kompromisszumok nélkül? Talán csak egyszerűen segíteni szeretne másoknak?

 

Akkor itt a helye a SZAKRÁLIS ORVOSTUDOMÁNY®,
Bevezetés a Tudományos Táblázatba c. tanfolyamán!

 

Egyéb részletek és tanfolyami információk:
 

 

Szeretettel köszöntök, minden kedves jelenlévőt. Engem Csákvári Eszternek hívnak. Szeretnék engedélyt kérni arra, hogy az előadás időtartama alatt tegeződjünk. Én, most azzal a szándékkal jöttem ide, hogy nem több mint 20 perc alatt felkeltem az érdeklődéseteket a Szakrális Orvostudomány iránt.

Először is, néhány mondatban Hamer doktorról szeretnék mesélni. Ő az a zseniális ember, aki újra megtalálta nekünk azokat a természettörvényeket, melyek szerint működik a testünk. Ez nem egy újfajta világnézet, hanem évmilliók óta belénk programozott természettörvények, melyeket Hamer doktor megtalált, leporolt és újraértelmezett. Ezzel rávilágított a testünket működtető titkokra. Ennek a tükrében, nem kell többé rettegnünk a „kiszámíthatatlan”-nak hitt betegségektől.