Amikor 2012 tavaszán nyíltak a krókuszok,
új élményekkel gazdagodtunk Norvégiában

 

n_1_krokusz

 

Végre valóra vált Csákvári Eszter régóta dédelgetett álma, mert találkozhatott Dr. Hamerrel. Nekünk ez már a harmadik alkalom, hogy abban a kivételes és különleges megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy ott lehettünk személyesen Hamer doktornál, hogy ismét meggyőződhettünk felbecsülhetetlen tudásáról, és hogy személyesen mondhattunk neki köszönetet azért a 31 éve tartó áldozatkész és önzetlen munkájáért, amit a Germán Gyógytudománynak szentelt.


 

n_2_hz n_3_ketten

Gyorsan teltek a napok kirándulással, játékkal, tanulással, beszélgetéssel, izgatottan lestük minden szavát. Csákvári Eszter ma az egyetlen, aki Hamer doktornak számot adva tudásáról az ő személyes jóváhagyásával tartja a Germán Gyógytudomány előadásokat és szemináriumokat Magyarországon. Eszter büszkén mondhatja, hogy sokat tanult Hamer doktortól, számos különleges kérdésre kaptunk tőle választ.

 

Megtudtuk Dr. Hamertől, hogy egyre tisztességtelenebb eszközökkel próbálják mind erkölcsileg, mind gazdaságilag ellehetetleníteni ugyanolyan módon, ahogyan teszik ezt Magyországon is különféle kalózkiadványokkal és kalózvideókkal. Megkérjük Önöket, hogy kétkedve fogadjanak minden olyan csatornából származó információt, amely nem közvetlenül Dr. Hamertől származik, mert egyetlen félremagyarázás miatt már értelmezhetetlenné válhat a megalapozott és bizonyított tényekkel felépített tudomány. Hamer doktor hihetetlenül fontos szolgálatot tett az emberiségnek e sorsformáló tudomány megalkotásával, és elképesztő, hogy gonosz emberek még mindig elnyomják őt meghazudtolva, hazájából elűzve, hogy szabadságától megfosztva külföldön legyen kénytelen élni. Ez a terror, mely alatt Hamer doktor áll, erősen akadályozza a Germán Gyógytudomány továbbfejlődését. Minden hájjal megkent ellenségei sajnos többféleképpen igyekeznek közelébe férkőzni és így tőrbe csalni őt, ezért van még nagyobb jelentősége annak, hogy egyre több őszinte ember álljon ki mellette. Nagyon bízunk abban, hogy épp orvosi körökből még sokkal többen lesznek, akik a mostani tévútra ítéltetett orvostudománynak hátat fognak fordítani.

 

n_4-1 n_4-2

n_4-3 n_4-4

Dr. Hamer nagy szeretettel fogadott bennünket, és örömmel mutatta be az éppen akkor megjelent legújabb könyvét, melynek címe: „Die Archaischen Melodien” (Az archaikus melódiák). Aki elolvassa ezt a könyvet, ezentúl már a Germán Gyógytudomány szerint tanulmányozhatja a zenét is. A zeneszerzők műveiben megjelenik ugyanaz a két fázisra bontott folyamat, mint a Germán Gyógytudományban leírt Értelmes Biológiai Különprogramban. Végigkövethetjük Beethoven, Mozart vagy Grieg konfliktusait és azok megoldásait az általuk megírt zeneművekben. Egy sohasem hitt perspektíva tárul elénk. A világegyetem minden élőlényének létezik egy archaikus dallama, és minden dallamhoz tartozik egy Értelmes Biológiai Különprogram, ezen belül természetesen a biológiai konfliktus és a konfliktus folyamata. Az egész világegyetemben zeng a Germán Gyógytudomány 5 biológiai természettörvénye.

n_5

2006-ban az olasz Prof. Dr. Giovanna Conti meglátogatta Dr. Hamert Spanyolországban és tanácsot kért tőle az éppen akkor fennálló méhnyak”rák” diagnózisával kapcsolatban. Dr. Hamer megnyugtatta őt, hogy az egy fekélyesedés, vagyis a ráknak pont az ellenkezője. 31 éves volt, amikor az orvosok egy második méhnyakműtét után már kilátásba helyezték nála a méh és a petefészkek teljes eltávolítását. Dr. Hamer természetesen elmondta neki, hogy ez egy óriási badarság, majd ezek után Giovanna megnyugodva hazatért Olaszországba. Ezután teljes gőzzel beleásta magát a Germán Gyógytudományba, és – szenzációs felfedezést tett!

Már négy héttel az első látogatását követően visszautazott Dr. Hamerhez, és arról a felfedezéséről számolt be neki, hogy a zeneszerzők műveinek 97%-ánál megtalálta a két fázisra bontott Értelmes Biológiai Különprogram folyamatát. Azt derítette ki, hogy a híres zeneszerzők műveinek többsége a 2. biológiai természettörvény szerint íródott.

Dr. Hamer a néhai feleségének a 20. házassági évfordulójukra írt egy dalt. Mind a zenét, mind a szöveget ő írta, és egy saját koponya-CT felvételt is tudott mellékelni hozzá egy akkori hörgő atelektáziás szervi elváltozásról és az azt követő, az MK-fázisban jelentkező tüdőgyulladásról. Amikor Giovanna Conti magához vette a kottát, bezárkózott a hotelszobájába, majd egy óra múlva izgatottan kiáltotta Dr. Hamernek, hogy ez szinte már őrület, mert ő most a prototípust tartja a kezében! Nem csak az egyes versszakok, de a zenével a teljes szöveg is a két fázis szerint fut az epileptoid krízissel együtt! Itt megtört a jég, Giovanna már tudta, hogy az amit talált, az túlmutat az eddig tanult, a különböző zeneművekben előforduló aranymetszésen.

 

Tehát Dr. Hamer „Mein Studentenmädchen” c. dalának megvizsgálásáig bizonyosak voltak abban, hogy a két fázisú folyamat megjelenik csaknem minden mester zeneművében. Az 5 biológiai természettörvény többi törvényének jelenlétét azonban még többé-kevésbé csak feltételezték. 
A „Mein Studentenmädchen” c. dal lett a prototípus.
Helyezzék magukat kényelembe, és hallgassák meg ezt a gyönyörű dalt a budapesti Kapisztrán kórus előadásában, Lógó Tibor karnagy vezénylésével:

 

Dr. Ryke Geerd Hamer: Mein Studentenmädchen

http://kapisztrankorus.eu/mein_studentenmadchen

2012. április 12.

Kelemenné Juli és Gyuri

Share/Save/Bookmark