Élménybeszámoló a norvég útról

sdc10714_f_kicsi

2012. 03. 20. Az indulásunk napja. Nagy izgalommal készültünk az utazás előtti héten, hiszen a nagy Hamer doktorhoz igyekeztünk.

Azt hiszem, joggal mondhatom, hogy életem egyik legjelentősebb állomásához érkeztem. Arról nem is beszélve, hogy még sohasem ültem repülőn. Szóval, tetőfokára hágott az izgalom március 20.-ára. Reggel a Kelemen majorságba mentünk, hogy felvegyük Juliékat. Onnan máris a reptér fele vettük az irányt mi négyen (Juli, Gyuri, a Kedvesem és én), ahol egy baleset miatt lezárták a gyorsforgalmi utat. Egy-két másodpercen múlott, hogy időben odaérjünk. Hál’ istennek, az égiek velünk voltak, így gond nélkül szálltunk fel a repülőre. Életem első repülésére készültem nagy izgalommal!

 

Amikor 2012 tavaszán nyíltak a krókuszok,
új élményekkel gazdagodtunk Norvégiában

 

n_1_krokusz

 

Végre valóra vált Csákvári Eszter régóta dédelgetett álma, mert találkozhatott Dr. Hamerrel. Nekünk ez már a harmadik alkalom, hogy abban a kivételes és különleges megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy ott lehettünk személyesen Hamer doktornál, hogy ismét meggyőződhettünk felbecsülhetetlen tudásáról, és hogy személyesen mondhattunk neki köszönetet azért a 31 éve tartó áldozatkész és önzetlen munkájáért, amit a Germán Gyógytudománynak szentelt.