A GNM –el való ismerkedésem története:

 Hosszú idő óta érzem, hogy a hagyományos orvoslás, illetve a gyógyszer gyártók tülekedése a piacon nem képes azokra az eredményekre, ami a mai fejlett társadalmak tudása és elvárása szerintiek.

Az egészségügyben eltöltött évtizedek arra a meggyőződésre sarkalltak, hogy keressem azt az utat, ahol jobb eredmények mutatkoznak. Ezen keresgélés közepette találkoztam Dr. Hamer személyes életének történetével, illetve kutatásainak és terápiájának dokumentációival. Ennek az anyagnak a hatására kezdtem keresni a neten itthoni lehetőségeket.

Baráti ajánlásra találkoztam Csákvári Eszterrel, és azokkal a tiszta szándékú segítőkkel, akik Hamer doktor bizalmát élvezik, a kutatásait, eredményeit és a felmerülő kérdéseket ferdítések, csúsztatások nélkül teszik elérhetővé magyar nyelven. Megalapozott tudással és alázattal adják tovább az ismereteket, melyeket Hamer doktor publikált.

Csákvári Eszterről szuperlatívuszokban beszélt a barátnőm, aki személyesen ismerte őt. Megkerestem én is Esztert (a barátnőm szavai nem túloztak), s lehetőséget kaptam a tanfolyam elvégzésére.

 

A képzés számomra aláhúzta, amit az emberi gyógyulásról gondolok. Az előadásmód pedig számomra rendkívül élvezetes, érthető és világos volt.

Amit külön kiemelnék, hogy egy-egy egyedi, vagy bonyolultabb témánál addig időztünk, ameddig az szükséges volt.

Ezt az igazán tömény tananyagot talán egész életünk során tanuljuk, hiszen mindig adódik új- és új aspektus, amivel Hamer doktor talán igen, de mi nem találkoztunk még.

Eszter és csapata napi kapcsolata a doktor úrral elősegíti ezen újdonságok megválaszolását, és akinek szükséges, a terápiában való alkalmazását is.

Jól tudom hasznosítani a tanfolyamon megszerzett tudást, a Tudományos táblázat, pedig ha az ember megértette az összefüggéseket ragyogóan és könnyen alkalmazható.

Az előadások hangulata családiasan kedélyes és messzemenően figyelembe veszi az egyes „nebulók” igényeit. Aki valóban a gyógyulás útját keresi magának, vagy embertársai hasznára, hisz az Isteni ajándékban és hisz a szellem és lélek erejében, abban hogy vegyszerek és más segédeszközök nélkül is a legtöbb esetben meggyógyulhat, akkor szívből ajánlom a GNM csapatot Eszterrel, Mikivel, Julival és Gyurkával, valamint azokat a kedves hozzáértő gyógyítókat, segítőket, akik tőlük, vagy a közvetítésükkel tanultak.

Felelősségteljes oktatás folyik, interaktív foglalkozásokon.

Aki egyelőre csak keresgél, vigyáznia kell, mert két külön vonal működik. Az egyik vonal Hamer doktor engedélyével és hozzájárulásával terjeszti a GNM-et, a másik pedig nem élvezi Hamer doktor támogatását.

Ha pedig valaki nem tudja eldönteni ki az igazi, akkor meg kell kérdezni Dr. Hamert.

 

Szeretettel kívánok sok sikert mindenkinek!

 

Szabella Zsuzsa

 

Share/Save/Bookmark