Szia!!

 

Mulati IIdikónak hívnak, szakmámon belül elég sikeres embernek vallom magam. Véleményemet  szeretném elmondani  Neked  és azon embereknek  a GNM- ről, akik érdeklődnek iránta.

Személyesen  2010-ben ismerkedtem meg evvel a csodálatos tudománnyal, melyet  Dr. Ryke Geerd Hamer  ilyen  gyönyörűen rendszerbe foglalt. Nem egyszerű dolog ez, hiszen az egész testet lefedő egészségügyi rendszerről beszélünk. Eme „rettenetes” anyagot, időt és energiát nem pocsékolva igen nagy tudásodat tanúsítva adtad át nekünk,

 

ill. az ismétlő előadásokon is nagy türelemmel magyaráztad ezredszer újra a hozzád fordulóknak a miérteket és a hogyanokat. Amikor pedig végre  a Tudományos táblázat elkészült, sokadszorra nekifeszülve, de megértetted velünk használatát. Személy szerint  nagy sikerrel alkalmazom a táblázatot, és magát a tudást is, ezért aztán nem is igazán értem  a benneteket  érő támadásokat.

Tudod, van egy mondás: "Az összefüggéseket megérteni érett lelket kíván, ám a zene lehet bármilyen, ha a hallgatóság süket"

 

Maradok őszinte  tisztelettel  és  szeretettel!

 

Dr. Mulati Ildikó

 

Share/Save/Bookmark