Kedves Eszter és Miklós!

 GNM berkekben vannak dolgok, amelyeknek a helyére kell kerülniük. Ennek kapcsán fogant nyílt levelem.

Dr. Bányai Ildikó vagyok, a Zala Megyei Kórház alkalmazásában állok, mint radiológus szakorvos. Több szakon tanítok és vizsgáztatok természetgyógyászokat, évek óta természetes módszerekkel segítem a hozzám fordulók gyógyulását. Német nyelvvizsgám és szakmai gyakorlatom alapján orvosi, természetgyógyászati témában szakfordítói, tolmácsolási feladatokat is vállalok.

 

Mindezek révén kerültem kapcsolatba a Szakrális Orvostudomány tanfolyamaival, Helmut Pilharral és Csákvári Eszterrel. A dobogókői konferencián volt lehetőségem a skyp révén Ryke Geerd Hamer doktor urat is megismerni, aki ezúton is támogatja Eszter munkáját a Szakrális Orvostudomány magyarországi előadásain.

A GNM Tudományos táblázatának megismerése lehetővé teszi test és lélek kapcsolati rendszerének értelmezését, és ezáltal segíti bármilyen betegség esetében a páciens állapotának javulását. Tökéletesen illeszkedik az alkalmazható szelíd módszerek rendszerébe.

Csákvári Eszterrel közösen szervezett GNM tanfolyamokon a Tudományos táblázat az orvosi – egészségügyi gondolkodásmódba ágyazottan jelenik meg. Mind Hamer doktor tankönyvének magyar fordítása, mind Eszter tanfolyamainak anyaga tartalmilag és orvosi vonatkozásokban is megfelel az eredeti német mű szellemiségének.

Ezért minden fórumon – így ezúton is – javaslom minden érdeklődőnek, hogy Csákvári Eszter Szakrális Orvostudomány tanfolyamát bizalommal látogassák (lehetőségeimhez mérten magam is ezt teszem).

Kedves Eszter és Miklós! Továbbra is számítok együttműködésetekre közös tanfolyamainkon, rendezvényeinken.

 

Zalaegerszeg, 2012. 02. 02.

Tisztelettel:

dr. Bányai Ildikó radiológus szakorvos, természetgyógyász

 

Share/Save/Bookmark