Élménybeszámolók a GNM tanfolyamról

Köszönetnyilvánítás!

2012. február 10.

Kedves Csákvári Eszter!

Hazugságvilágunk egyetlen fájó pontja az igazság!

Egy dr.med.univ. vallomása:

Szerénytelenség nélkül jelenthetem ki, hogy az előadása óta érzem magam olyan orvosnak, aki valaha is képes lehet gyógyítani. Egy egyszerű köszönöm nem elégítené ki azt a hálámat, amit aziránt érzek, hogy előadásával szakmai kíváncsiságom ínyenc módon tálalva elégítette ki egy olyan témában, ami alapjaiban rengeti meg a konvencionális nyugati orvoslás dogmáit. A haladás elévülhetetlen érdeme az általam is művelt orvostudománynak. Sajnálattal vettem tudomásul, hogy csak az irány rossz.

 

Kedves Eszter és Miklós!

 GNM berkekben vannak dolgok, amelyeknek a helyére kell kerülniük. Ennek kapcsán fogant nyílt levelem.

Dr. Bányai Ildikó vagyok, a Zala Megyei Kórház alkalmazásában állok, mint radiológus szakorvos. Több szakon tanítok és vizsgáztatok természetgyógyászokat, évek óta természetes módszerekkel segítem a hozzám fordulók gyógyulását. Német nyelvvizsgám és szakmai gyakorlatom alapján orvosi, természetgyógyászati témában szakfordítói, tolmácsolási feladatokat is vállalok.

 

Szia!!

 

Mulati IIdikónak hívnak, szakmámon belül elég sikeres embernek vallom magam. Véleményemet  szeretném elmondani  Neked  és azon embereknek  a GNM- ről, akik érdeklődnek iránta.

Személyesen  2010-ben ismerkedtem meg evvel a csodálatos tudománnyal, melyet  Dr. Ryke Geerd Hamer  ilyen  gyönyörűen rendszerbe foglalt. Nem egyszerű dolog ez, hiszen az egész testet lefedő egészségügyi rendszerről beszélünk. Eme „rettenetes” anyagot, időt és energiát nem pocsékolva igen nagy tudásodat tanúsítva adtad át nekünk,

 

Kedves Eszter és Miklós!

 

Az elmúlt hétvége előadásaihoz szeretnék pár sort visszajelezni Nektek, mert igen nagy élmény volt számomra a két napot végighallgatni.

Abban már jó ideje nem kételkedem, hogy a betegségek kialakulásában a lelki okok játszanak szerepet elsősorban, és hogy mindezt tudományosan is képes volt Hamer doktor bebizonyítani, ez egy csodálatos és nagyszerű eredmény.

 

Abban a kitüntetett szerencsében volt részem, hogy végighallgathattam Csákvári Eszter előadásait a Szakrális Orvostudomány tanfolyami keretei között. Eszter előadói rátermettségéről, a téma iránti elkötelezettségéről, a szakmai anyag alapos ismeretéről, az egészségügyben való jártasságáról és Dr. Hamer iránti mély tiszteletéről bárki meggyőződhetett, aki jelenlétével megtisztelte.

Lehengerlő tárgyi felkészültséggel négy napon át ontotta az életszerű példákat a könnyebb megértés érdekében, amit az anyag tömörsége és száraz szakmaisága alaposan indokolt. Mindezt napi nyolc órán át, végigállva, jegyzet nélkül, töretlen lendülettel és derűvel,  kérdésekre "röptiben" válaszolva, a vegyes felkészültségű hallgatóság figyelmét végig lekötve.