Fejfajas kicsi

Fejfájás

Mostanában bármerre járok, mindig mindenkitől azt hallom, hogy – Fáj a fejem!
Így azt gondoltam, egy kicsit írok a fejfájásról a Germán Gyógytudomány tükrében. Azt hiszem, manapság ez a téma elég sok embert érint.

Nézzük akkor, hogy mitől fájhat az ember feje! Leginkább a sok gondtól! J Na és mit okoz a sok gond? Általában DHS-t! Ez egy lelki megrázkódtatás, (lelki konfliktus) ami szervi különprogramot indít el. Ezt ÉBK-nak (Értelme Biológiai Különprogram) hívja Hamer doktor. Na nézzük, mit okoz a szervezetben egy DHS! Először is egy Hameri Gócot az agyban. Annak a szervnek a vezérlőközpontjában, ami elindította a különprogramot. Ezt általában nem vesszük észre. De azt igen, amikor a konfliktus megoldódik és az agyban lévő Hameri Góc (HG) beödémásodik (vizenyő, folyadék felhalmozódás). Az ödéma nyomja a környező szöveteket és ez okozza a fejfájást. Tehát a fejfájás nem más, mint egy megoldott DHS agyi történése.

Ha a fájdalomnak ellenállunk, akkor nagyobb lesz a fejfájás mértéke. Ha átadjuk magunkat az MK-fázis (megoldást követő fázis) tüneteinek, akkor gyorsabban megszabadulunk tőle. Vajon melyiket érdemes választani? Legyünk büszkék magunkra, hogy megoldottunk egy konfliktust és már nem is lesz olyan borzasztó dolog a fejfájás!

Sokan panaszkodnak arra, hogy „front érzékenyek”! A front érzékenység nem más, mint egy sín! Hallottál már a GNM-es sínekről? Amikor átélünk egy DHS-t, akkor az agyunk minden kísérő körülményt rögzít. Milyen volt a levegő páratartalma, légnyomása, hőmérséklete, vagy pollentartalma, mit ettünk, mit ittunk, mit láttunk és hallottunk. És még írhatnék számtalan dolgot, amivel nem is foglalkozunk, sőt néha azt sem tudjuk, hogy léteznek. Amikor hirtelen időjárás változás van és ettől elkezd fájni a fejünk, semmi más nem történik, mint sínre kerültünk rövid időre egy részben megoldatlan konfliktussal. Majd kis idő múlva helyreállításba (MK-fázis) kapcsoltunk.

Hogy mit tehetünk! Áramoljunk, dicsérjük meg magunkat, hogy megoldottunk egy DHS-t és ne féljünk a fájdalomtól. Máris csitulni fog a fájdalom. Esetleg együnk C-vitamint nagy adagban (1-2ezer milligramm) vagy igyunk kávét, sétáljunk, relaxáljunk, de egy kis hideg vizes borogatás is jótékony lehet. Kinek mi tetszik! De a pihenés a nyugalom legjobb ellenszere a fejfájásnak!

Szép az élet!

Éljünk a Germán Gyógytudománnyal!

 

Szeretettel:

Csákvári Eszter

Share/Save/Bookmark