lelek es test

 

A lélek hatása a testre

 

            A lélek! Ez a megfoghatatlan, misztikus valami, amit a legtöbb ember nem tud hova tenni. Létezik egyáltalán? Persze, hogy létezik! Na de hol leledzik?! Szerintem erre aligha lehetne válaszolni – én magam is legalább 5 lehetőségről tudok. Vagy legalábbis igen merész az az illető, aki azt hiszi, hogy bizton tudja. De talán teljesen lényegtelen, hiszen ma már tudományosan is bizonyított tény, - ami egyáltalán nem lényegtelen,- hogy a lélek, hatást gyakorol a testre. Az emberek egy része kétkedve fogadja ezt az állítást, de ha egy kicsit is a szívébe tekint, máris érzi, hogy „van itt valami” amit érez, sejt, de nem tudja megmagyarázni. Sokan azt gondolják, hogy amit nem látnak, nem tudják megfogni, és a tudomány elutasítja, akkor az nem is létezik. Hosszan lehetne itt sorolni a „bebizonyíthatatlan” dolgokat, amikről mégis mindenki tudja, hogy létezik.

 

 

            Él egy Ember messzi földön (Norvégiában), akinek sikerült bebizonyítania azt, hogy a lélek miért és hogyan hat a testre. Mivel orvosként dolgozott, így a tudás, és a technika is a rendelkezésére állt, hogy mindezt tudományosan is alátámassza. Hogy ki Ő?! Szerintem az egyik legzseniálisabb ma is élő lángelme, aki hihetetlenül sok ember életét mentette meg a világrengető felfedezésével. Dr. Ryke Geerd Hamer, ez a felfoghatatlan tudású Ember!

 

            Én például neki köszönhetem, hogy legkisebbik gyermekem, Katica kigyógyult az igen súlyos allergiájából. Mindez 2007 márciusában történt, amikor is kétségbeesve kerestem gyermekem gyógyulásának a lehetőségét. Egy előadáson hallottam, hogy minden betegséget mi okozunk magunknak, így természetesen „hibát” is csak mi tudjuk kijavítani. Annak idején ez a felismerés azonnal új mederbe sodorta az egész család életét! Hihetetlen volt, amikor Katica meggyógyult. Az akkor 8 éves gyermekünk két hét leforgása alatt kigyógyult az összes allergiájából!

 

Ennek hatására azonnal elkezdtem tanulni ezt a csodás tudományt, amit úgy hívnak, hogy Germán Gyógytudomány (GNM, Új Medicina). 2009 óta tanítom az embereknek. 2012 márciusában 4 gyönyörű napot tölthettem el Hamer doktor társaságában, Norvégiában. Sokat tanultam tőle, és az áldását adta arra, hogy az ő tudományát tanítsam itt, Magyarországon. Még egy ajándékkal is kedveskedett! Egyszóval azon kevesek közé tartozom, akiket Hamer doktor szeret. Most 2014-et írunk és azóta is a „szerelmese” vagyok ennek a tudománynak!

 

Sokan ma is azt hiszik, hogy vannak pszichoszomatikus megbetegedések, pedig ez így sohasem létezett. Létezik viszont olyan, hogy Értelmes Biológiai Különpogram (ÉBK), –ezt a legtöbb ember máig betegségnek hívja,- amit a lélek „kilengése” indít be. Ezt DHS-nek nevezte el Hamer doktor. Ez egy olyan konfliktus, ami a lélek és az élethelyzet között jön létre, és azonnal beindítja a szervi különprogramot (ÉBK). Addig amíg Hamer doktor fel nem fedezte az 5 biológiai természettörvényt addig nem tudták bebizonyítani, hogy miként történnek a dolgok a testben. Mára viszont, mindenki hozzájuthat az életmentő információkhoz, például egy Germán Gyógytudomány tanfolyam keretein belül. Szóval, ma már mindenki megtanulhatja azt, hogy miként tud hatni a testére ez a láthatatlan felfoghatatlan, megfoghatatlan valami, a LÉLEK! Mindenki megértheti, hogy mikor, miért és milyen „betegséget” hoz létre magának, ha nem a léleknek engedelmeskedve éli a mindennapjait. Erről bővebben a csakvarieszter.com weblapon olvashat.

 

Ebben az évben, többek között azzal fogom megörvendeztetni az embereket, hogy időnként egy-egy cikkben leírok bizonyos „betegséget” GNM-es szemmel. Vagyis, hogy miért, és hogyan jön létre a nátha, csalánkiütés, allergia, hasmenés, torokgyulladás, hörghurut, gégegyulladás, ízületek gyulladása, porckorongsérv, derékfájás, stb. Szóval remélem, sokaknak szolgál majd válaszul a meglévő tüneteire!

 

Addig is szép napokat kívánok mindenkinek a Ló évében!

 

Szeretettel,

 

Eszter

 

 

Share/Save/Bookmark