fibonacciA Germán Gyógytudomány®  (Germanische Neue Medizin® röviden GNM, ill.Új Medicina), fantasztikus Bio-Logikus rendszere nem csak érthetővé és átláthatóvá teszi az ún. betegségek kialakulását-, lefutását-, gyógyulását, de egy olyan szintű gondolkodásmódhoz is hozzásegít, amivel könnyebben felfoghatod a világ és a létezés tágabb értelemben vett igazságait, univerzális törvényszerűségeit.

 

Ebből a szemszögből úgy is tekinthetjük, hogy a GNM nem jelenti feltétlenül a jéghegy csúcsát, hanem kiváló eszközéül szolgálhat, hogy egyfajta paradigmaváltáson (tudatváltáson) menjünk keresztül.

A dologban az a legcsodálatosabb, hogy a fizikális értelemben vett létezésünk bizonyosan sokkal jobb Egész-ségi állapotnak örvendhet a GNM alkalmazásával, ami már önmagában fantasztikus, de hogy ezzel egy tudati evolulálódás is járhat, az már a mindennapi élet csodáihoz tartozik! (szerintem).

Ismerd meg a GNM-et, ajánld ismerőseidnek, alkalmazzátok, osszátok meg egymással élményeiteket, és legyetek Ti is ennek a csodának a részesei! :)

Előadások, tanfolyamok tervezett időpontjai és helyszínei az Eseménynaptárban megtekinthető.

Share/Save/Bookmark