"Mindennek van értelme, nem létezik okozat, ok nélkül"

A Germanische Neue Medizin ® - Germán Új Medicina, GNM ®, Új Medicina = La Medicina Sagrada ® =  a Germanische Heilkunde ® - Germán Gyógytudomány®  

Hamer doktor legjelentősebb felfedezése a Germán Gyógytudomány®, mely egy mérnöki pontosságú, átfogó, és megismételhető orvostudományi rendszer. Térkép a szó valódi értelmében. Természettudományos összefüggéseiben írja le az élő szervezetek élettani, bio-logikus (élet-értelmes) működését, melybe beletartoznak a megbetegedések is. Ez az ELSŐ orvostudomány, mely összefüggéseiben vizsgálja az az emberi lényt. A tudományos precizitás miatt Lélek-Agy-Szerv szintekre bont, ugyanakkor Egyben, összességében értelmezi a folyamatokat.

Hogy az akadémikus orvostudományban mennyire eltávolodtunk a valóságtól, mi sem tükrözi jobban, mint a tény, hogy külön orvos foglalkozhat a szervekkel, és megint külön másik a lélekkel (személyiséggel, viselkedéssel). Lehet persze egybeesés vagy kiterjesztett személyes érdeklődés, de általánosságban a szervekkel foglalkozók nem vizsgálják a lelki vetületet, a lélekkel foglalkozók pedig nem vizsgálják a szervi összefüggéseket. Te jó ég! Hova jutottunk? Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal?


 

Hiszen a Lélek, az Agy és a Szerv három szintje voltaképpen csak PAPÍRON vagy GONDOLATBAN három, a valóságban egy. Sem a szerveinket, sem az agyunkat nem hagyjuk otthon, ha dolgozni megyünk. Ez a három dolog (vagy szint), az élő szervezeteknél egymástól elválaszthatatlan! És mint tudjuk, a különválasztás, figyelmen kívül hagyás, végzetes, ha nem okulunk belőle. Amikor egy önmagától kialakuló (ÉBK) megbetegedésnél valaki kijelenti, "nem ismert a megbetegedés oka" tulajdonképpen azt mondja, ő nem tudja az okozat okát. A Germán Gyógytudomány®-ban ilyen már nincsen, a pontatlan vagy téves diagnózis KI VAN ZÁRVA. A Germán Gyógytudomány® felfedezéséhez, napfényre kerüléséhez sok-sok hihetetlen, véletlenszerű egybeesésre volt szükség. Sokan úgy vélekednek, ezt így meg se lehetett volna szervezni. Ha mégis, azt már senki sem tudja, vajon ki vállalta volna be azokat a drámai megrázkódtatásokat, amivel Dr. Hamernek és családjának szembesülni kellett. Dr. Hamer becsületének és kitartásának köszönhetően most Önhöz is eljutott ez a sorsdöntő információ.

         Ha eddig valótlannak hitte volna, ismerje meg Ön is, hogyan válhat egészségessé, egy térképpel melyet eddig több, mint NEGYVENEZER páciensen igazoltak be. Minden túlzás nélkül kijelenthetjük, ez a Használati Útmutató Az Emberi Lény Fizikai Testéhez - orvostudományi értelemben. Vegye hasznát!

A felismerés, megértés és a gyógyulás matematikailag kiszámítható lehetőségei a Rák Vastörvényének, és az ún. DHS (a megbetegedést elindító lelki megrázkódtatás, mely szevi különprogramot - Értelmes Biológiai Különprogramot (ÉBK) - indít be) megfigyeléséből és megértéséből erednek.

A felfedezett természettörvények azért ún. vastörvények, mert itt kérlelhetetlen biológiai törvényszerűségekről van szó. Ilyen biológiai törvényszerűség, hogy egy kisbabának mindig van apja és anyja; tehát ketten kellenek ahhoz, hogy egy gyermek létrejöhessen. (Még a lombikban is.) Vagy mint a gravitáció. Nem kell hinnem benne, ahhoz, hogy rám hasson, hogy működjön. Tudomásul vehetem, vagy hihetek valami másban... )

Vajon van értelme statisztikát készíteni arról, hány ember született egyetlen ivarsejtből? Vagy hogy adott légköri nyomáson százból hány alkalommal forrt a víz 100 Celsius fokon? Nincs, ezek az állítások megismételhetők. Ezért nem képezi vita tárgyát az Germán Gyógytudomány®, hiszen PONT ILYEN természettörvényeken alapul, bármikor, bárhol, bármilyen megbetegedésen reprodukálható. Érvényes minden "önmagától" kialakult megbetegedésre, mely nem baleset, mérgezés, vagy súlyos hiányállapot (pl. skorbut) következtében jön létre.  Ez biológia (élettan), ami magába foglalja a orvostudományi adatokat, tényeket is...

A Germán Gyógytudomány®-ban csak 5 biológiai természettörvény van, és egyetlen feltételezés sincs.

1. A Rák Vastörvénye, az ÉBK elindítója egy leki megrázkódtatás

2. A két fázis törvénye, mely szerint minden Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) két szakaszból áll,

     ha sor kerül a konfliktus feloldására. (konfliktushoz alkalmazkodási és helyreállítási szakasz).

3. Az egyedfejlődéstől függő rendszer :
A rák és rákkal egyenértékű megbetegedések értelmes biológiai különprogramjainak egyedfejlődéstől függő rendszere

4. A mikróbák egyedfejlődéstől függő rendszere, mely szerin a mikróbák is az őt természettörvényhez igazodnak.

5.A „kvintesszencia” a lényeg megértésének törvénye: A megbetegedésnek biológiai értelme, célja, rendeltetése van.


Akárcsak az első, a többi is kérlelhetetlen vastörvény, és mindegyik reprodukálható szigorúan természettudományos értelemben. Ez azt jelenti, ellenőrizhető (megismételhető!!!) bármely soron következő első eseten. Ha az embernek egy biológiai törvényszerűséggel van dolga, ez csak azt jelenti, hogy van valamilyen szabály, ami szerint valami lezajlik. Ez a matematikában azt jelenti, UGYANAZON logikai szabályok szerint számítjuk ki az ADÓSSÁGOT és BEVÉTELT is. Az a döntő, amit a lény (a megfigyelő) "betáplál" az organizmusba (szervezetbe). Ha a konfliktus feloldását programozza bele, azaz megoldja a konfliktust a valóságos életben (és már nincs kiváltó ok, hogy rosszul érezze magát), akkor a gyógyulás óramű pontossággal kiszámítható, a terápia kvázi automatikus (belülről vezérelt) lefutású = nem kell kívülről beavatkozni. 

A lényeg, hogy tudjuk, most már NEM AZ A KÉRDÉS, hogy hogyan gyógyulunk meg. Erről az Anyatermészet már gondoskodott, génjeinkbe van kódolva a gyógyulási program. Az igazán nagy kérdés az, hogy vajon hajlandók vagyunk-e megszüntetni a KIVÁLTÓ OKOT? Vagy inkább materialista szélmalom-harcot vívunk a tünetekkel, az okozattal, és embertelenül csonkítunk, mérgezünk, égetünk?

A legfontosabb kérdéshez jutunk:

 "Mit választok? OK-megszüntetést vagy TÜNET-eltüntetést?"

 

Share/Save/Bookmark