Germán Gyógytudomány

fibonacciA Germán Gyógytudomány®  (Germanische Neue Medizin® röviden GNM, ill.Új Medicina), fantasztikus Bio-Logikus rendszere nem csak érthetővé és átláthatóvá teszi az ún. betegségek kialakulását-, lefutását-, gyógyulását, de egy olyan szintű gondolkodásmódhoz is hozzásegít, amivel könnyebben felfoghatod a világ és a létezés tágabb értelemben vett igazságait, univerzális törvényszerűségeit.

 

Ebből a szemszögből úgy is tekinthetjük, hogy a GNM nem jelenti feltétlenül a jéghegy csúcsát, hanem kiváló eszközéül szolgálhat, hogy egyfajta paradigmaváltáson (tudatváltáson) menjünk keresztül.

A dologban az a legcsodálatosabb, hogy a fizikális értelemben vett létezésünk bizonyosan sokkal jobb Egész-ségi állapotnak örvendhet a GNM alkalmazásával, ami már önmagában fantasztikus, de hogy ezzel egy tudati evolulálódás is járhat, az már a mindennapi élet csodáihoz tartozik! (szerintem).

Ismerd meg a GNM-et, ajánld ismerőseidnek, alkalmazzátok, osszátok meg egymással élményeiteket, és legyetek Ti is ennek a csodának a részesei! :)

Előadások, tanfolyamok tervezett időpontjai és helyszínei az Eseménynaptárban megtekinthető.

 "Mindennek van értelme, nem létezik okozat, ok nélkül"

A Germanische Neue Medizin ® - Germán Új Medicina, GNM ®, Új Medicina = La Medicina Sagrada ® =  a Germanische Heilkunde ® - Germán Gyógytudomány®  

Hamer doktor legjelentősebb felfedezése a Germán Gyógytudomány®, mely egy mérnöki pontosságú, átfogó, és megismételhető orvostudományi rendszer. Térkép a szó valódi értelmében. Természettudományos összefüggéseiben írja le az élő szervezetek élettani, bio-logikus (élet-értelmes) működését, melybe beletartoznak a megbetegedések is. Ez az ELSŐ orvostudomány, mely összefüggéseiben vizsgálja az az emberi lényt. A tudományos precizitás miatt Lélek-Agy-Szerv szintekre bont, ugyanakkor Egyben, összességében értelmezi a folyamatokat.

Hogy az akadémikus orvostudományban mennyire eltávolodtunk a valóságtól, mi sem tükrözi jobban, mint a tény, hogy külön orvos foglalkozhat a szervekkel, és megint külön másik a lélekkel (személyiséggel, viselkedéssel). Lehet persze egybeesés vagy kiterjesztett személyes érdeklődés, de általánosságban a szervekkel foglalkozók nem vizsgálják a lelki vetületet, a lélekkel foglalkozók pedig nem vizsgálják a szervi összefüggéseket. Te jó ég! Hova jutottunk? Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal?

Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
(belgyógyász szakorvos, fizikus és a teológia magisztere)

hamer

Hamer doktor idén 77 éves, minden túlzás nélkül korunk Galileije.

Galilei esetében nem sok vizet zavart a hétköznapi ember számára a naprendszerünk keringési elmélete. Azonban a megbetegedések kialakulásának ismerete ÉLET-HALÁL KÉRDÉS minden épeszű és józan gondolkodású ember számára. Galilei felismerése az Egyház világnézetére és mindentudóságának látszatára volt hiteltelenítő hatással. A jóságos, szerető Istent képviselő, teljhatalmú Egyház hajszál híján máglyára küldte. Az élve elégetést Galilei úgy úszta meg, hogy "esküvel letagadtatták vele" korszakalkotó felfedezését. Ez az inkvizíciós motívum visszaköszön 1986-ban, amikor a Hamer doktor ellen indított Bírósági Eljárás végén megfosztották őt orvosi hivatásának gyakorlása jogától, szó szerint az ítélet: "Nem tagadja le esküvel a Rák Vastörvényét, és nem tér meg az akadémikus orvostudományhoz." Hátborzongató megélni a való világunkban, hogy a lelketlen Pénzérdek hogyan próbálta meg Hamer doktort elhallgattatni. Az Életnek, az Igazságnak azonban nem lehet gátat vetni. Mert az igazság megismételhető.

szikeDr. Hamer találmányai, és korszakalkotó felfedezése:
a megbetegedések kialakulásának rendszere, az Új Medicina (GNM) mely a soron következő páciensen megismételhető eredményességű orvostudomány, a gyógyásztudomány.
A GNM élettani rendszer, biológia, ami magába foglalja a korábban megbetegedésnek vélt elváltozásokat is. Érvényes az emberre, állatokra, növényekre.

Dr. Ryke Geerd Hamer (ríke gérd hámer) nem az Új Medicinával jelent meg először a nemzetközi televízióban, újságokban. Technikai újításai révén nevéhez számos orvosi-gyógyászati, és diagnosztikai eszköz szabadalma fűződik, amit ma már széles körben használnak, alkalmaznak. Az Új Orvostudomány felfedezésével és kidolgozásával azonban VÉGÉRVÉNYESEN megváltoztatta az orvostudomány történelmét. Elhozta a jövő orvostudományát a jelen valóságába.

Mostmár ugyanúgy tudunk számolni minden megbetegedésnél, mint azelőtt a várandósságnál.

Ez az ún. Hamer szike.