Részletek a könyvből

katt ebr

 Kulcs az élethez - az Új Orvostudomány!
Ébredj fel, az egészség és a boldogság a lábad előtt hever!
Nincs más választás, csak a változás!
Szép az élet!

Rendhagyó lesz ez a könyv-ajánlóm, mert igazi figyelemfelkeltőnek szánom, ez tényleg egy alap-könyv, ott lenne a helye a polcán MINDENKINEK!
Izgatottabb vagyok, mint valaha is, hogy átadjam azt a lelkesedést, amit kétszeres nagyAnyaként kiváltott belőlem Eszter könyve már pár oldal elolvasása után!


Biztos voltam benne már akkor, hogy nemsokára én is ott ülök a gép előtt, mert jött megint az „ihlet”, a segítés-kényszer, a kedvenc ötlet-tündéreim már súgták is a szavakat a fülembe…
Nagyon tetszik Eszter stílusa, a humora, mintha ülne velem szemben és mesélne családja történetéről, háromgyerekes anyukaként átélt lelki vívódásairól, reményeiről, vesszőfutásáról, arról, hogyan keresett új alternatívákat, miután „betelt a pohár”, és őszintén beszél még a depressziójáról is…!!!
SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL! – ez nem csak Eszter hitvallása, de régóta az enyém is, ezért biztos voltam, hogy ott a helyem azon az előadáson, amit Ő tartott itt Győrben az új medicináról. Így jutottam hozzá a könyvéhez, amibe egy aranyos, frappáns ajánlást írt lányom közelgő szülinapjára, így ismerkedtünk meg.

 

Ezután a hosszúra sikerült bevezető „mondat” után szó szerint idézek a bevezetőjéből, amit teljes egészében elolvashattok a honlapon talált linken a könyv tartalomjegyzékével együtt, csak kattintsatok rá (+ Ctrl gomb): https://csakvarieszter.com/ebredjetek-anyukak.html

Részletek a könyvből:
Kiknek ajánlom a könyvem? Elsősorban anyukáknak, családot tervezőknek, nyitott gondolkodású férfiaknak, leendő vagy újdonsült apukáknak, akik szeretnék a Kedvesüket segíteni a boldog családalapítás rögös útjain.
A hangsúly a BOLDOG kifejezésen van!
Ezzel a könyvvel szeretném minden érdeklődő emberrel megosztani a TITKOT, mely fenekestől felforgatta az eddigi gondolkodás-módomat.
Egy 16 éves időszak történetein keresztül mutatom be, mi kényszeríti az embert (ebben az esetben anyát) arra, hogy felülbírálja régi nézeteit, és kezébe vegye saját és gyermekei egészségét.
A legfontosabb üzenete a könyvnek az, hogy álljunk mindig pozitívan az élethez!
A könyv arra buzdít, hogy ne bízzuk magunkat vakon másokra!
Azt szeretném hangsúlyozni, hogy mi tehetünk a legtöbbet saját és gyermekeink egészsége érdekében!
Ez a könyv pusztán az igazi életről szól! A test és a lélek szoros együttműködéséről!
Az egészség ott kezdődik, amikor megértjük, hogy alapvetően két részből állunk.
Van a fizikai testünk, a matéria (az anyag), ez a „nekem van” részem.
A testben pedig utazik egy lélek, ez az „én vagyok” részem. A lélek az, aki érez és tanul, aki gazdagodik e könyv elolvasása által!
Amikor megértjük, hogy ez kettő, de valójában egy, megszűnik a „fél-elem „!
„A testem a lelkem tükörképe”! Ha erről nem feledkezünk meg, mindig tudni fogjuk, hogyan vezéreljük a testünket, már ha nem tetszik a tünet, amit produkál!
A lélek megismeréséhez, fejlődéséhez pedig igenis szükség van a spiritualitásra!
(engedjétek meg nekem, hogy most, mivel eszembe jutott a tudatalatti szó, arról a „szívem-csücske”, a moksa elixír, mint a ”lélek orvosa”, elküldjem újra segítésképpen a honlap címét – hátha most más szemmel olvasnátok az információt róla: www.carpediem.moksaelixir.hu
Tulajdonképpen én ennek köszönhetem, hogy megismerkedtem Eszterrel, mert engem szombaton igazából a moksa-előadás vonzott, az új tapasztalatok, és minő véletlen: Eszter előadása éppen előtte volt…)
A könyv bevezetőjének szerintem nagyon fontos mondata még:
„Végső soron, CSAK EGYETLEN EGY DOLOG FONTOS AZ ÉLETBEN, HOGY BOLDOGOK LEGYÜNK!”

Az „Utószó”-ból is most csak gondolatokat idézek, mert ezt is csatolom a mellékletben a 183-184. oldalon, és Eszter hozzájárulásával az új medicina lényegének ismertetését (18-30.), és a gyerekbetegségekről szóló tapasztalatokat is (185-192.). A régebben összefoglalt vércsoport diétát pedig azért küldöm, mert Eszter is említi könyvében a reiki,-, agykontroll-, és jóga tanfolyam mellett.

SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL! Légy bátor, vedd kezedbe az életedet!
Ha megbetegszel, vagy megbetegszik a csemetéd, akkor elsőként az Új Orvostudomány jusson eszedbe, mert a segítségével feltárhatjátok a megbetegedést beindító lelki konfliktusokat, amelyeket már csak meg kell oldanotok ahhoz, hogy a gyógyulás útjára lépjetek!
Ha lázas, gyulladásos megbetegedést tapasztalsz, akkor se ijedj meg, hanem értsd meg, már megoldottad konfliktusodat, és beindult a második, helyreállítási, gyógyulási szakasz! Ebben különösen fontos a pihenés, a táplálkozás, és az, hogy hallgass a szívedre!
HA EGY 8 ÉVES KISLÁNY, KATICA MEGTALÁLTA A MEGOLDÁST, AKKOR NEKÜNK, FELNŐTTEKNEK SEM LEHET OLYAN NEHÉZ!
Ébredj fel, az egészség és a boldogság a lábad előtt hever!”

ÚTRAVALÓ  ANYUKÁKNAK!
Az emberi elme határtalan! Csak mi szabunk neki gátakat, önmagunkat bekorlátozva! Ne tegyük! Nyíljunk meg egy szebb, boldogabb és egészségesebb jövő érdekében!
A következő nemzedéknek pedig adjuk a kezébe a boldog és egészséges jövő kulcsát!
SZÉP AZ ÉLET!

 
További információk a Germán Gyógytudományról® (GNM®): http://gnm-info.hu/


Riport a Vital TV-ben: biologikus —2009. 01. 14. Csákvári Eszter 2008 decemberében megjelent Ébredjetek Anyukák c. GNM (uj medicina) esettörténeti, esetleíró könyve.
Beszélgetés Geszler Dorottyával és Nyul Zsuzsával, vendég Eszter és Barnai Roberto
http://www.youtube.com/watch?v=6LbViT4eNz4 

Fórum-hozzászólást másoltam ki Eszter könyvével kapcsolatban:
„Háromgyermekes anyuka esettörténeti beszámolója - no comment olvassál bele
Nem olyan könnyű rávenni az olvasásra, de Eszter könyvét nem lehet letenni! Igazi, ritka kincs az ilyen őszinte vallomás, amely betekintést enged egy anyuka és családja mindennapi kalandjaiba, érzelemvilágába akkor, amikor annyi ember zárkózik be a maga világába. Szándékosan írtam kalandot, Eszter könnyed megfogalmazásában ugyanis még a legkomolyabb megpróbáltatások is egy kalandos utazás állomásainak tűnnek. Ez a könyv emlékeztet rá, hogy a legszörnyűbb tragédiákon is átsegít a pozitív gondolkodás, és a humor. Mindeközben lépésről lépésre követhetjük végig a Csákvári család tudatossá válását, hiszen ők sem úgy jöttek a világra, hogy a kisujjukból rázták ki az Új Medicinát, a fejlődés lépcsőfokait bizony, nekik is végig kellett járniuk, ahhoz, hogy a család egészséges, boldog életet élhessen.
Hogy kiknek ajánlom az Ébredjetek Anyukák! című könyvet?
Azoknak, akik úgy érzik, hogy egyedül vannak az anyaság megpróbáltatásaival (apukáknak is), és azoknak, akik szeretnék megismerni egy haladó gondolkodású édesanya mindennapjait. Azoknak, akiknek már van gyermekük, és azoknak is, akiknek még nincs. Azoknak, akik szeretnék megismerni a gyerkőcök és az édesanyák lelkivilágát, így gyakorló és leendő GNM konzulenseknek, laikusoknak, dadusoknak, óvónőknek, tanítóknak, haladó gondolkodású orvosoknak, természetgyógyászoknak. Olyan gyerkőcöknek, akik szeretnék megérteni a szüleik lelki világát. Azoknak, akik még csak ismerkednek az Új Medicinával és azoknak is, akik már otthonosan mozognak benne. Azoknak, akik már nyitottak, és azoknak, akik most nyílnak ki. Azoknak, akik kíváncsiak, de akiknek még kell egy kis bíztatás.
Vagyis... kortól, nemtől, családi állapottól függetlenül MINDENKINEK!”

Eszter tanfolyamot tart július 3.-án, 4.-én Veszprémben, mellékletben csatolom a meghívót és a tematikát (nekem ott a helyem, várlak Benneteket is! Barnai Roberto előadását már hallottam egy natura napon Veszprémben, nagyon tetszett, de az a fajta „bizonyosság”, hogy most van számomra az „elrendelt ideje”, Eszter előadása és főleg a könyve után fogott el!)
A meghívó így ismerteti röviden a GNM képzés lényegét, a gyógyulás lehetőségére való felhívást:
„Ez egy Új Orvostudomány, melyet Ryke Geerd Hamer német orvos fedezett fel 1981-ben. Dr Hamer felfedezte, hogy minden megbetegedés egy súlyos érzelmi megrázkódtatással keletkezik! Olyan élménysokkal, amely VÁRATLANUL, meglepetésszerűen érik az embert!
A váratlan sokkélmény pillanatában a konfliktus egy előre meghatározott helyen csapódik be az agyba, ami sejtleválást okoz, melyet Hamer doktor Hámeri gócnak nevezett el.
A góc a CT-felvételen körkörös, koncentrikus gyűrűk formájában jelenik meg.
Az agysejtek, melyeket a becsapódás ér, elektronikus impulzust és biokémiai jelzéseket adnak a hozzá tartozó szervi sejteknek, mely daganatnövekedést, szövetcsökkenést, vagy funkció kimaradást okoz, attól függően, hogy melyik agyi részen van a becsapódás központja! Ez az indítéka annak, hogy az adott konfliktusok összefüggésben vannak az adott agyterületekkel.
Dr Hamer felfedezéseit több mint 40 ezer esettörténettel igazolták, felfedezése radikális előre lépés az orvostudományban, mert az akadémikus orvoslás számos tudományos felfedezését megdönti.
Ha ismerjük végre a kiváltó okot, akkor van ennél fontosabb? Már nem kell komoly betegnek lenni! Végérvényes a megoldás! A kiváltó ok ismerete lehetővé teszi az ok megszüntetését, így az egészség, gyógyulás már rajtunk múlik!”
"Élvezd az életet, légy boldog, mosolyogj és tudd, hogy biztonságban vagy!"
- ez a mauritiusi életfilozófia Eszterről jutott eszembe!

Minden jót kívánok Nektek: Kádár Éva

Share/Save/Bookmark