Részletek a könyvből

katt ebr

Harminc éve vagyok fül-orr-gégész,17 éve homeopátiával gyógyítok,s az utóbbi 2-évben NES terápiával és GNM-el is foglalkozom. Az elhúzódó ,visszatérő,netán az akadémikus orvoslás által gyógyíthatatlannak tanított betegségek esetében a GNM az alap,a segítség.Valódi megértést adhat orvosnak is,laikusnak is.

Fontos, hogy tudjuk, mi miért történik a szervezetünkben.Például az osztódó sejtek nem" rosszindulatúak",hanem egy értelmes biológiai különprogram részei,hogy a gyermek orrdugulása egy elhatárolódási konfliktus része stb.


 

Gyermek fül-orr -gégészként érthető,hogy a betegeim nagy része gyermek,s itt a kulcs a gyógyuláshoz a legtöbb esetben" az anyuka,akik közül aki kicsit is fogékony,nyitott, annak jó szívvel ajánlom az Ébredjetek Anyukák című könyvet,mert nagyon gyakorlatiasan mutatja be a GNM magyarázatait.

Ami Eszternek(az írónőnek) sikerült,az ennek a rendszernek az ismeretében a többi anyukának is sikerülni fog. Nagyon fontos segítség a félelmek eloszlatásában, annál is inkább,mert az akadémikus orvoslás állandó félelmekkel bombázza a szülőket pl.nem kap elég oxigént...,rámegy az agyára...meg fog süketülni...,góc,tele kórokozókkal,vegyük ki...,meg fog fulladni stb..

A könyv hatására több anyuka a tanfolyamot is elvégezte,s ha valami gond adódik közösen átbeszéljük,megkeressük a kiváltó konfliktust, s igyekszünk mielőbb megoldani,nem műtéttel vagy antibiotikummal,hanem a megértéssel.

Köszönöm Eszternek a könyvet az anyukák nevében is .

Share/Save/Bookmark