Köszöntelek megújult oldalamon!
Kívánom hogy találd meg számodra értés információkat, értékeket, kincseket! ;)
Eszter
Köszöntelek megújult oldalamon!
Kívánom hogy találd meg számodra értés információkat, értékeket, kincseket! ;)
Eszter
Köszöntelek megújult oldalamon!
Kívánom hogy találd meg számodra értés információkat, értékeket, kincseket! ;)
Eszter

Egyszer volt egy EMBER: Dr. Ryke Geerd Hamer! Hamer doktor, vagy Geerd, de mindenképpen az emberek megmentője. Egy biztos, a mi családunkat Ő mentette meg. Amikor Katica a legkisebbik gyermekünk allergiás lett, akkor az Ő tudománya által lett egészséges a szemünk fénye. Akkor – 2006-ban – bármit megtettem volna, hogy Katica meggyógyuljon, és egyszer csak – 2007 márciusában – ott termett előttem ez a csodálatos tudás! A Gyermekem meggyógyult, és akkor úgy döntöttem, hogy EZT NEKEM MEG KELL TANULNOM!!! És így lett. Éjt nappallá téve tanultam és tanultam, miközben az Ébredjetek, Anyukák! című könyvemet írtam.

De nem csak nekünk segített, hanem emberek milliói jutottak új tudáshoz általa. Emberek millióinak nem kell már félelemben élnie. Emberek milliói élnek Hamer doktornak köszönhetően boldogan és egészségesen. És igen, egy új generáció van felnövőben, akinek Hamer doktor tanítása a természetes, és nem más téveszmék, hála a szorgos és nyitott Anyukáknak, Apukáknak, Nagymamáknak és Nagypapáknak!!! 

 

Miután megismertem Hamer doktor tanait, már csak egy vágyam maradt: találkozni Vele! 2012 márciusában ez is teljesült. A világ legboldogabb embere voltam!! Négy nap, Hamer doktor társaságában. Igen hamar felajánlotta, hogy tegeződjünk, így nyugodtan hívhatnám Geerdnek is, de az iránta való tisztelet miatt maradtam Hamer doktornál.

De Ő elment! Sokkolt a tény, hogy itt hagyott minket! Igazándiból el sem hittem! Hosszú percek teltek el, mire rájöttem, hogy a hír igaz! Sokk hátán sokk!!! Nem volt benne a világképemben, hogy lesz majd olyan, hogy Ő nincs, hogy nem kérdezhetünk, hogy nem tanulhatunk Tőle. A sokkból némiképpen felocsúdva rájöttem, hogy még nem vagyok kész, hogy hiányosságaim vannak, hogy nem tudok mindent!!! Majd ráébredtem, hogy Vári József után még egyszer itt hagyott Valaki, akitől még tanulnom kellett volna. MÉG NEM VAGYOK KÉSZ!!!! Gondoltam az első napokban, hetekben. Az első sokk után, hogy Ő már nincs közöttünk, nagyon hamar eljutottam oda, hogy „megengedtem” Neki, hogy itt hagyja ezt a bolygót. Ezt most úgy értsd, ahogyan az én lelkemen keresztülment a gyász a tudással, ami a hátam mögött van. Tudtam, hogy szinte az egész életét végig küzdötte. Tudtam, hogy nem telt el úgy nap, hogy valaki ne bántotta volna. Tudtam, hogy Neki jár a pihenés! Tudtam, hogy mindent megtett, hogy ne vehessék el az emberektől a Germán Gyógytudományt. De legfőképpen tudtam azt, hogy mindenki addig marad itt, amíg be nem fejezi a küldetését!!! Akkor minden rendben van?!          
 
Kérdés és felkiáltás egyszerre volt ez. Most, egy hónap elteltével már kérdőjel nélkül állíthatom, hogy MINDEN RENDBEN
VAN!!!

A temetésén nem tudtam részt venni, pedig szerettem volna elbúcsúzni Tőle. Ezt nehéz volt megemésztenem. Azért, mert a halálhírét éppen akkor kaptam meg, amikor a családommal egy gyönyörű környezetben csodálatosan éreztük magunkat, így ennek a pillanatnak nem tudtam átadni magam! Egyszerre voltam boldog és sokkos állapotban. De hiszek abban, hogy minden pont úgy történik, ahogyan történnie kell. Hiszek abban, hogy egy nagyobb terv része vagyok én is, és minden történés. Tudom, hogy minden így van jól! Hamer doktor nincs közöttünk, nem kérdezhetek, és nem láthatom többé, nem fog tanítani és nem fog már semmit feltárni. Pedig tudom, hogy aktívan dolgozott az utolsó pillanatig! Tehát ennyi volt! MINDENT ÁTADOTT, AMIRE FEL VAN KÉSZÜLVE EZ A TÁRSADALOM!!! Mindent! Most ennyi fért bele. Tehát, ezek szerint én is kész vagyok! Készen állok a következő feladatra! Hát jöjjön! Hamer doktor elment, de a tudás maradt! Átadta, amit kellett. Most, majd egy másik dimenzióból fog segíteni! Vagy egy másik testben más módon folytatja, amit folytatnia kell. Egy biztos! Minden tudás a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy ÉLJÜNK, hogy egészségesek legyünk. Most ennyi kell, hogy elég legyen!!!

Hamer doktor már egy másik dimenzióban van, ezért miénk a felelősség, hogy az általa feltárt Germán Gyógytudományt úgy őrizzük meg, ahogyan Ő ezt feltárta, nekünk adta!!! Tisztán, BIOLOGIKUSAN!!! Nem elferdítve, nem hozzátéve vagy elvéve dolgokat, hanem eredeti állapotában, mert úgy működik a testünk, ahogyan Ő elénk tárta.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy egy évszázadban élhettem Dr. Ryke Geerd Hamerrel! Hálás vagyok az univerzumnak, hogy tanulhattam tőle! Hálás vagyok az életnek, hogy találkozhattam Vele, hogy megismerhettem, hogy láthattam, mekkora NAGY LÉLEK volt Ő! És persze, mivel a lélek halhatatlan, ezért tudom, hogy most is köztünk van!!! ÉRZEM a jelenlétét, támogatását! Mintha azt mondaná: Nosza, végezzétek a dolgotokat!

Nekünk pedig annyi a dolgunk, hogy EMLÉKEZZÜNK eme lángelme tanításaira, és SOHA, de soha ne hagyjuk kihunyni a FÉNYEKET!!! Ragyogjunk! Ragyogjunk a Germán Gyógytudomány fényében! Ragyogjunk Hamer doktor fényében! Vigyük a fényt és juttassuk el mindenkihez!!! Mindemellett EMLÉKEZZÜNK!!! Emlékezzünk erre a csodálatos Emberre, aki számomra tökéletes példakép! Egy igazi polihisztor! Hogy milyen is volt Ő? Tiszta, egyszerű, hatalmas tudású, alapos, precíz, intelligens, ízig-vérig úriember, konzekvens, kiváló erkölcsű, lágy, szeretetteljes, inspiráló, lelkes, humoros, édes, imádni való!

Legyen áldott Hamer doktor!

Hamer doktorról ódákat lehetne zengeni, és tudnék is! De most már nélküle megy tovább az élet. 

Szeretettel,

Csákvári Eszter

Share/Save/Bookmark