ildi

  Kedves Eszter!

  Nagy örömömre szolgált megismerni Téged lélekben is, meg személyesen is. Magamra ismertem Benned az egészségért vívott küzdelmeidben. Valóban a teljesség eléréséért mindannyian ugyanazt az utat járjuk be, persze a magunk módján.

  tamara

  15 éves középiskolás tanuló vagyok. Bizonytalan alhasi fájdalmakkal kerültem kórházba 2008 szeptemberében. Először vakbélgyulladásra gyanakodtak, de további vizsgálatok után arra jutottak, hogy akár petefészek daganat is lehet.

  Aniko43 éves vevői kapcsolattartó vagyok egy multi cégnél.

  Egy kedves kollégám által megismertem Esztert és végignéztem egy előadását.

  A hazafelé vezető úton, az előadáson elhangzottakon gondolkodtam és emlékezvén a saját betegségeimre rájöttem, hogy a testi tüneteket tényleg lelki problémák okozzák.

  Zsuzsiek

  Én Esztinek és az Új Medicinának sokat köszönhetek. Kezdeném azzal, hogy 2008. április 14.-én elvesztettem 5 hetes magzatomat, elvetéltem.

  Egy világ omlott össze bennem. Eszti segített a tragédia feldolgozásában, és megkerestük az okot, amely a vetélést okozhatta.

  Miután felszámoltuk az okot, bíztatott, hogy újra merjek próbálkozni. 2008 júliusában kismama lettem.

  rita

  Kedves Mindenki, aki ezt olvassa!

  Először is szeretném elmondani, hogy Eszter, akit régóta ismerek a legfantasztikusabb ember a földön/a gyermekeimen kívül/.

  Rengeteget tanultam tőle az évek során,és csodálatos barát is egyben.

  Remek anyuka, példát lehet venni róla és nagy tudású ember is egyben.

  Zsuzsaek

  Adri egy 11 éves kislány. A saját szavaival írta le, hogy Neki mire volt jó a GNM.

  "Egyik reggel az iskolában nagyon rossz dolog történt velem. Ahogy fordultam az egyik osztálytársamhoz, hirtelen iszonyatos fájdalom nyílalt a nyakamba és jobb oldalra biccentve maradt.

  JulcsiRita

  Eszter a MINTA. Hitelesen mutatja be az anyukák mindennapi örömeit-küzdelmeit, felemelő és mélybe taszító, önálló emberi- és családos élményeit.

  Kétségeit-félelmeit, vágyait-sikereit. Hegyeit-völgyeit, csúcsait-poklait.

  piroskaFoglalkozását tekintve gondozónő. Egy hat éves kislány édesanyja.

  Azzal a problémával fordult hozzám és az Új Medicinához, hogy gyermeket szeretne ismét, de sajnos nem sok sikerrel jár. Következzék az ő rövid élménybeszámolója.

  Mindennek oka van…erika_b

  Egy igen „érdekes szerelem” során találkoztam Esztiékkel. Mikor vége lett a kapcsolatnak, nem sokkal később vált világossá, hogy miért is kellett megismerkedem azzal az emberrel. Ugye, ok és okozat :)

  Abban az időben még másképp gondolkodtam, mint mostanában. Az egész, a Secret DVD-vel kezdődött.

  cinti

  Kb. két évvel ezelőtt, komoly problémáim voltak a bőrömmel. Egy kisgyermekkori betegségem az ekcéma, nagyon elterjedt az egész testemen, ami nagyon viszketett és fájt.Több krémet, és gyógyszert felírtak a bőrgyógyászok, de ezek semmit sem értek. Már nem tudtam kihez fordulhatnék, amikor Eszter elmondta, hogy Ő talán segíthetne. Eleinte nem hittem benne, de gondoltam „Miért ne?!”…

  Keresés

  ÜZENETEIM

  Feliratkozás után, havi 1-2 alkalommal küldök levelet. Ebben leírom mikor, hol találkozhatunk és ha valami fontos dolog történik, arról is tájékoztatlak.
  I agree with the Használati feltételek and the Privacy policy

  Eseménynaptár

  Előző hónap Április 2024 Következő hónap
  H K Sz Cs P Szo V
  week 14 1 2 3 4 5 6 7
  week 15 8 9 10 11 12 13 14
  week 16 15 16 17 18 19 20 21
  week 17 22 23 24 25 26 27 28
  week 18 29 30