eszterCsákvári Eszter vagyok, 1969. július 15-én születtem Ózdon.
  Egészségügyi végzettséggel rendelkezem. Három gyermek édesanyjaként, rengeteg tapasztalatot szereztem az egészség és a betegség területein.
  Világ életemben segíteni szerettem volna az embereknek. Aztán egy óriási fordulat, ezt lehetővé is tette. Mivel legkisebbik gyermekem, Katica 2006 augusztusára allergiás lett szinte mindenre, ezért kerestem a kiutat. Rengeteg féle „gyógymódot” kipróbáltunk, sajnos sikertelenül. De mi nem adtuk fel. Nyolc hónapnyi keresgélés után végre rátaláltunk a GNM-re.
  240 nap szenvedés, diéta, műtét, és fájdalom után bukkantunk rá erre a fantasztikus felfedezésre 2007március 28.-án. Ezután két hét leforgása alatt meggyógyult Katica az étel, és az inhalatív allergiájából is. Ehhez, pedig csak a GNM-et kellett megismerni. Egyetlen előadás megváltoztatta az életünket!
  Miután Katica meggyógyult, belevetettem magam a GNM tanulásába. Tudtam, hogy ezt kell tennem, hisz ez az egyetlen mód, mellyel segíteni tudok embertársaimnak.
  Tanulmányaim közben megírtam az „Ébredjetek Anyukák” című könyvemet. De még ezzel sem elégedtem meg. Tovább képeztem magam, és most már GNM előadásokkal és szemináriumokkal tudom támogatni az érdeklődőket.
   
  Célom, hogy
  • mindenkihez eljusson a GNM!
  • mindenki rájöjjön az élet- és az egészség egyszerűségére!
  • mindenki felébredjen!
   
  ÉBREDJETEK!!!

  Csákvári Eszter