elads_kicsi_kp

  Egy 45 perces előadást lehet látni a Szakrális Orvostudományról (GNM). Ezt az előadást a Lélek TV is közvetítette. 

  ">ITT

  tt_m_domb

  MEGJELENT A MAGYAR TUDOMÁNYOS TÁBLÁZAT!!!

  Kedves GNM Barátok!


  ELÉRKEZETT AZ IDŐ!

  MOSTANTÓL MÁR MAGYAR NYELVEN IS OLVASHATÓ ÉS MEGVÁSÁROLHATÓ TANFOLYAMAINKON A

  GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY TUDOMÁNYOS TÁBLÁZATA

  A HOZZÁTARTOZÓ KÖNYVVEL!


  „A fordítás után a szerkesztési, lektorálási, egyéb szervezési és nyomtatási munkák sokkal több időt vettek igénybe, mint ahogyan azt gondoltuk, ezért elnézést kérünk és köszönet a türelmükért mindazoknak, akik egy korábbra ígért időpontban számítottak a táblázatra. A könyv és a táblázat csak együtt kapható, a táblázat borítóján ugyanis egy részletesebb, a könyvre is vonatkozó tartalomjegyzék található.

  A tudományos táblázat csíralemezre bontva tartalmazza az agytérképeket, az egyes szervi elváltozásokat a hozzájuk tartozó lelki konfliktussal, a Hameri Góc becsapódásának helyét az agyban, az ÉBK (Értelmes Biológiai Különprogram) biológiai értelmét és az aktív-fázisban, ill. a megoldási fázisban zajló folyamatokat. A hozzá tartozó könyvben ugyanezt a táblázatot megtalálhatjuk nagyobb betűméretben, az öt természettörvény új, jóval részletesebb leírását, mint annak angol, német vagy francia változatában. A könyv az egyedfejlődésen keresztül részletesen bemutatja az entodermális, a mezodermális és az ektodermális szövetek tulajdonságait, foglalkozik a hormonális változásokkal és hatásaival, a pszichózisok keletkezésével és különféle magyarázattal.”

  A könyv és táblázat ára: 17 500 Ft 

  Tanfolyamaink időpontjai és helyszínei az Eseménynaptárban megtekinthető.

  Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

  Eszter, Miki :o)

  tud_tabl_k

  100_5451_j

  Keresés

  ÜZENETEIM

  Feliratkozás után, havi 1-2 alkalommal küldök levelet. Ebben leírom mikor, hol találkozhatunk és ha valami fontos dolog történik, arról is tájékoztatlak.
  I agree with the Használati feltételek and the Privacy policy

  MR6 riport