A petefészek

  a petefszek

  „Értelmes Biológiai Különprogramja”

  Értelmes biológiai különprogram egy elsődleges Hameri Góccal

   (DHS = nagyon súlyos, hirtelen fellépő, drámai hatású és magányosan átélt súlyos lelki traumát okozó megrázkódtatás)

  Egy 50 éves beteg hölgy alhasi panaszok miatt felkereste nőgyógyászát. Ez az „alternatív nőgyógyász” ultrahang vizsgálat alapján „petevezeték-karcinómát (rákos daganatot) vagy még ennél is rosszabbat” diagnosztizált.

  Kikérték a véleményemet, mire azt mondtam, hogy az egy petefészek ciszta. Megállapodtunk abban, hogy készítenek egy koponya- és medence CT-t. A nőgyógyász erősen hitt abban, hogy rosszindulatú folyamat zajlik, és hogy azonnali műtétet javasolt.

  A koponya-CT ismeretében fogadtam volna vele bármilyen összegben, hogy a hölgynek induráló (keményedő) petefészek cisztája van.

   

   

   

  A hormonok

  a hormonok

  és ahogyan azok az életünkbe beleavatkoznak (lélekben, agyban és szervben)

  Rövid információ
  Dr. med. mag. Ryke Geerd Hamer

  Hajdan talán a hormonok voltak az emberi és állati szervezetek legősibb futárai. A hormonok szervezetünk minden egyes sejtjére hatnak, biokémiai építőanyagokból épülnek fel (szteránvázas szexuális hormon, illetve a koleszterin) és a vérnyomás segítségével a véráram útján jutnak el a végrehajtó szervhez. Funkcióikat a nagy agyi számítógép koordinálta és építette ki, mert szükségesnek és hatásosnak bizonyultak.

   

   

  A bőr elváltozásai és azok okaia br elvltozsai s azok okai

  Rövid információ
  Dr. med. mag. Ryke Geerd Hamer

  A Germán Gyógytudomány® felismerései szerint, amelyek a daganatok és rákkal egyenértékű betegségek ontogenetikus rendszerén alapulnak
  (3. természettörvény), a bőrnek két része van. Ezek egymáson fekszenek, de különböző a szövettani (sejt) formájuk és eredendően teljesen más a feladatuk, valamint más-más agyi relék irányítják.