Köszönetnyilvánítás!

  2012. február 10.

  Kedves Csákvári Eszter!

  Hazugságvilágunk egyetlen fájó pontja az igazság!

  Egy dr.med.univ. vallomása:

  Szerénytelenség nélkül jelenthetem ki, hogy az előadása óta érzem magam olyan orvosnak, aki valaha is képes lehet gyógyítani. Egy egyszerű köszönöm nem elégítené ki azt a hálámat, amit aziránt érzek, hogy előadásával szakmai kíváncsiságom ínyenc módon tálalva elégítette ki egy olyan témában, ami alapjaiban rengeti meg a konvencionális nyugati orvoslás dogmáit. A haladás elévülhetetlen érdeme az általam is művelt orvostudománynak. Sajnálattal vettem tudomásul, hogy csak az irány rossz.

   

  Kedves Eszter és Miklós!

   GNM berkekben vannak dolgok, amelyeknek a helyére kell kerülniük. Ennek kapcsán fogant nyílt levelem.

  Dr. Bányai Ildikó vagyok, a Zala Megyei Kórház alkalmazásában állok, mint radiológus szakorvos. Több szakon tanítok és vizsgáztatok természetgyógyászokat, évek óta természetes módszerekkel segítem a hozzám fordulók gyógyulását. Német nyelvvizsgám és szakmai gyakorlatom alapján orvosi, természetgyógyászati témában szakfordítói, tolmácsolási feladatokat is vállalok.

   

  Kedves Eszter és Miklós!

   

  Az elmúlt hétvége előadásaihoz szeretnék pár sort visszajelezni Nektek, mert igen nagy élmény volt számomra a két napot végighallgatni.

  Abban már jó ideje nem kételkedem, hogy a betegségek kialakulásában a lelki okok játszanak szerepet elsősorban, és hogy mindezt tudományosan is képes volt Hamer doktor bebizonyítani, ez egy csodálatos és nagyszerű eredmény.

   

  Abban a kitüntetett szerencsében volt részem, hogy végighallgathattam Csákvári Eszter előadásait a Szakrális Orvostudomány tanfolyami keretei között. Eszter előadói rátermettségéről, a téma iránti elkötelezettségéről, a szakmai anyag alapos ismeretéről, az egészségügyben való jártasságáról és Dr. Hamer iránti mély tiszteletéről bárki meggyőződhetett, aki jelenlétével megtisztelte.

  Lehengerlő tárgyi felkészültséggel négy napon át ontotta az életszerű példákat a könnyebb megértés érdekében, amit az anyag tömörsége és száraz szakmaisága alaposan indokolt. Mindezt napi nyolc órán át, végigállva, jegyzet nélkül, töretlen lendülettel és derűvel,  kérdésekre "röptiben" válaszolva, a vegyes felkészültségű hallgatóság figyelmét végig lekötve.

   

  Kedves Barátaim!

  Szeretettel köszöntök mindenkit!

  Saját tapasztalatomat fogom most szavakba önteni.  Néhány évvel ezelőtt ismerkedtem meg a GNM-el. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Nagyon megörültem mikor jött a hír hogy GNM tanfolyam lesz. Az előadó minden tudását bele adta, a Szerv Atlaszt szó szerint átadta, de mivel nem volt esettanulmány a csíralemezekhez kapcsolva, ezért nagyon nehéz volt életszerűen megérteni. Ebben az is közre játszott, hogy a rögzült hitrendszerünket teljesen megrengette. Azért lettem nyitott rá, mert szinte minden ember tudja, hogy a betegségeknek lelki oka van, valahogy mégsem tudatosodott ez kellőképpen, mert nem az a kérdés a diagnózisnál hogy vajon mi a lelki oka, hanem hogy milyen gyógyszert kell szedni. Az egyetlen út előre, és egyben visszafelé a betegségek megértésében a GNM. Felbecsülhetetlen érték ez. Az előadás után elkezdtem beilleszteni a hallottakat a mindennapokba, de nagyon nehezen ment. Más tudni valamit szó szerint, és más a gyakorlatban alkalmazni.

   

  Minden embernek, aki a Föld evolúciós harcmezején bandukol vannak kisebb - nagyobb egészségügyi problémái. Szerencsére nekem eddig kisebbek adódtak. Hívő ember lévén, már régebben felfigyeltem arra, hogy a történések és az azokkal kapcsolatos reakcióim változást generálnak az egészségi állapotomban. Talán a felső légúti problémákon lehet ezt leginkább érzékelni. El tudtam érni, hogy idestova tizenöt éve nem vagyok se náthás, se influenzás, pedig jó néhányszor beterítettek buszon, villamoson. Rá kellet jönnöm arra, hogy, ha helyesen reagálok a dolgokra, akkor nem leszek „beteg”, vagyis a bacilusok, amitől mindenki annyira fél, NEM FERTŐZNEK! Hiába mondom bárkinek, jó esetben is csak azt mondják, hogy meg vagy te hibbanva! Félre van vezetve az egész világ! Figyelve reakcióimat és a következményeket egyértelművé vált előttem az évek során, hogy ennek az állapotnak az elérése akkor lehetséges, ha figyelek a lelkemre és hagyom, hogy ő irányítson és segítsen, ha rosszul léptem. Persze, aki ezt még nem tapasztalta meg annak hiába magyarázom.

   

  A GNM –el való ismerkedésem története:

   Hosszú idő óta érzem, hogy a hagyományos orvoslás, illetve a gyógyszer gyártók tülekedése a piacon nem képes azokra az eredményekre, ami a mai fejlett társadalmak tudása és elvárása szerintiek.

  Az egészségügyben eltöltött évtizedek arra a meggyőződésre sarkalltak, hogy keressem azt az utat, ahol jobb eredmények mutatkoznak. Ezen keresgélés közepette találkoztam Dr. Hamer személyes életének történetével, illetve kutatásainak és terápiájának dokumentációival. Ennek az anyagnak a hatására kezdtem keresni a neten itthoni lehetőségeket.

  Baráti ajánlásra találkoztam Csákvári Eszterrel, és azokkal a tiszta szándékú segítőkkel, akik Hamer doktor bizalmát élvezik, a kutatásait, eredményeit és a felmerülő kérdéseket ferdítések, csúsztatások nélkül teszik elérhetővé magyar nyelven. Megalapozott tudással és alázattal adják tovább az ismereteket, melyeket Hamer doktor publikált.

  Csákvári Eszterről szuperlatívuszokban beszélt a barátnőm, aki személyesen ismerte őt. Megkerestem én is Esztert (a barátnőm szavai nem túloztak), s lehetőséget kaptam a tanfolyam elvégzésére.

   

  Kedves Eszter és Miklós!

   
  Szeretnék néhány szóval köszönetet mondani Neked/Nektek a Szakrális Orvostudomány alaptanfolyamán megtapasztaltakért.

  A kislányom jelenleg diabétesszel van megáldva, az Ő gyógyulási folyamatát segítendő mentem el Hozzátok. Megkönnyebbülés, hogy van segítség!

  Megértettem a mögötte húzódó konfliktust, és  nem mellesleg a többi „betegség” megoldásait, konfliktusait. Ragyogó előadó vagy, teljesen érthetővé tetted számunkra a kissé orvosi alapokat igénylő dolgokat és összefüggéseket is. A Tudományos Táblázat teszi fel erre a koronát, bár többször kell hallanom még az előadást, mert nagy az anyag…. :o))))

  A családias hangulat sok ismeretséget is juttatott nekünk, résztvevőknek. :o)))

  Még egyszer nagyon köszönöm a munkátokat, remélem még sokáig álltok a rendelkezésünkre!

   

  Az „Én” Békéjével: Jákli Rita (egy, már nem annyira aggódó ANYUKA)

  Szeretettel és örömmel írom le soraimat!

  Büszke vagyok arra, hogy Csákvári Esztert barátnője vagyok és a budapesti tanfolyamait én szervezhetem. Eszter tanfolyamait azért szeretem, mert mindig nagyon jó a hangulat és mindenki számára jól érhető a Szakrális Orvostudomány. Jómagam is nála végeztem el a tanfolyamot. Könnyedén megértettem és nagyon jól tudom használni a munkám során is. Ha bármiben elakadok, akkor fordulhatok hozzá segítségért!

  Szeretném, ha minél több emberhez eljuthatna a Szakrális Orvostudomány Eszti által, mert fontos, hogy olyan ember tanítsa ezt, aki jól érhető, empatikus, és az élete is példaképe lehet másoknak. Hiteles, példaértékű élet, amit él. Őszintén, jószívvel ajánlom mindenkinek a tanfolyamait!

  „Egészséges testben, mosolyog a Lélek”

  by Csillagvirág

  Ma, Magyarországon Csákvári Eszter tart hiteles előadást és tanfolyamot a Germán Gyógytudományról. Dr. Hamer jelenleg neki adott erre felhatalmazást.

  Eszter úgy adja át a Tudományos Táblázatot, hogy egészen biztos nem maradnak kérdések, ill. a kérdésekre Dr. Hamer anyagai adják a válaszokat, nem pedig vélt találgatások és "saját felfedezések(?!?). Veszélyes például arra biztatni valakit, hogy az autista gyermekének feloldja a konfliktusát, mert az alternatíva lehet, hogy rosszabb!

  Jó szívvel ajánlom Őket! Jómagam egy kellemes házaspárt ismerhettem meg személyükben. Több alkalommal szerveztem és szervezek kurzusokat Szolnokon Nekik.Gyertek, győződjetek meg ti is!

   

  Nagy Imréné Ági 
  Szolnok