fibonacciA Germán Gyógytudomány®  (Germanische Neue Medizin® röviden GNM, ill.Új Medicina), fantasztikus Bio-Logikus rendszere nem csak érthetővé és átláthatóvá teszi az ún. betegségek kialakulását-, lefutását-, gyógyulását, de egy olyan szintű gondolkodásmódhoz is hozzásegít, amivel könnyebben felfoghatod a világ és a létezés tágabb értelemben vett igazságait, univerzális törvényszerűségeit.

   

  Ebből a szemszögből úgy is tekinthetjük, hogy a GNM nem jelenti feltétlenül a jéghegy csúcsát, hanem kiváló eszközéül szolgálhat, hogy egyfajta paradigmaváltáson (tudatváltáson) menjünk keresztül.

  A dologban az a legcsodálatosabb, hogy a fizikális értelemben vett létezésünk bizonyosan sokkal jobb Egész-ségi állapotnak örvendhet a GNM alkalmazásával, ami már önmagában fantasztikus, de hogy ezzel egy tudati evolulálódás is járhat, az már a mindennapi élet csodáihoz tartozik! (szerintem).

  Ismerd meg a GNM-et, ajánld ismerőseidnek, alkalmazzátok, osszátok meg egymással élményeiteket, és legyetek Ti is ennek a csodának a részesei! :)

  Előadások, tanfolyamok tervezett időpontjai és helyszínei az Eseménynaptárban megtekinthető.

   "Mindennek van értelme, nem létezik okozat, ok nélkül"

  A Germanische Neue Medizin ® - Germán Új Medicina, GNM ®, Új Medicina = La Medicina Sagrada ® =  a Germanische Heilkunde ® - Germán Gyógytudomány®  

  Hamer doktor legjelentősebb felfedezése a Germán Gyógytudomány®, mely egy mérnöki pontosságú, átfogó, és megismételhető orvostudományi rendszer. Térkép a szó valódi értelmében. Természettudományos összefüggéseiben írja le az élő szervezetek élettani, bio-logikus (élet-értelmes) működését, melybe beletartoznak a megbetegedések is. Ez az ELSŐ orvostudomány, mely összefüggéseiben vizsgálja az az emberi lényt. A tudományos precizitás miatt Lélek-Agy-Szerv szintekre bont, ugyanakkor Egyben, összességében értelmezi a folyamatokat.

  Hogy az akadémikus orvostudományban mennyire eltávolodtunk a valóságtól, mi sem tükrözi jobban, mint a tény, hogy külön orvos foglalkozhat a szervekkel, és megint külön másik a lélekkel (személyiséggel, viselkedéssel). Lehet persze egybeesés vagy kiterjesztett személyes érdeklődés, de általánosságban a szervekkel foglalkozók nem vizsgálják a lelki vetületet, a lélekkel foglalkozók pedig nem vizsgálják a szervi összefüggéseket. Te jó ég! Hova jutottunk? Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal?

  Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer
  (belgyógyász szakorvos, fizikus és a teológia magisztere)

  hamer

  Hamer doktor idén 77 éves, minden túlzás nélkül korunk Galileije.

  Galilei esetében nem sok vizet zavart a hétköznapi ember számára a naprendszerünk keringési elmélete. Azonban a megbetegedések kialakulásának ismerete ÉLET-HALÁL KÉRDÉS minden épeszű és józan gondolkodású ember számára. Galilei felismerése az Egyház világnézetére és mindentudóságának látszatára volt hiteltelenítő hatással. A jóságos, szerető Istent képviselő, teljhatalmú Egyház hajszál híján máglyára küldte. Az élve elégetést Galilei úgy úszta meg, hogy "esküvel letagadtatták vele" korszakalkotó felfedezését. Ez az inkvizíciós motívum visszaköszön 1986-ban, amikor a Hamer doktor ellen indított Bírósági Eljárás végén megfosztották őt orvosi hivatásának gyakorlása jogától, szó szerint az ítélet: "Nem tagadja le esküvel a Rák Vastörvényét, és nem tér meg az akadémikus orvostudományhoz." Hátborzongató megélni a való világunkban, hogy a lelketlen Pénzérdek hogyan próbálta meg Hamer doktort elhallgattatni. Az Életnek, az Igazságnak azonban nem lehet gátat vetni. Mert az igazság megismételhető.

  szikeDr. Hamer találmányai, és korszakalkotó felfedezése:
  a megbetegedések kialakulásának rendszere, az Új Medicina (GNM) mely a soron következő páciensen megismételhető eredményességű orvostudomány, a gyógyásztudomány.
  A GNM élettani rendszer, biológia, ami magába foglalja a korábban megbetegedésnek vélt elváltozásokat is. Érvényes az emberre, állatokra, növényekre.

  Dr. Ryke Geerd Hamer (ríke gérd hámer) nem az Új Medicinával jelent meg először a nemzetközi televízióban, újságokban. Technikai újításai révén nevéhez számos orvosi-gyógyászati, és diagnosztikai eszköz szabadalma fűződik, amit ma már széles körben használnak, alkalmaznak. Az Új Orvostudomány felfedezésével és kidolgozásával azonban VÉGÉRVÉNYESEN megváltoztatta az orvostudomány történelmét. Elhozta a jövő orvostudományát a jelen valóságába.

  Mostmár ugyanúgy tudunk számolni minden megbetegedésnél, mint azelőtt a várandósságnál.

  Ez az ún. Hamer szike.

  Keresés

  ÜZENETEIM

  Feliratkozás után, havi 1-2 alkalommal küldök levelet. Ebben leírom mikor, hol találkozhatunk és ha valami fontos dolog történik, arról is tájékoztatlak.
  I agree with the Használati feltételek and the Privacy policy

  Eseménynaptár

  Előző hónap Június 2024 Következő hónap
  H K Sz Cs P Szo V
  week 22 1 2
  week 23 3 4 5 6 7 8 9
  week 24 10 11 12 13 14 15 16
  week 25 17 18 19 20 21 22 23
  week 26 24 25 26 27 28 29 30