Köszönjük a kedves és őszinte visszajelzéseket, ajánlásokat, amit a továbbiakban olvashattok!
   
   
   
  Sok fontos könyv jelent már meg a történelem folyamán, sokról később  kiderült, hogy nem is volt annyira fontos, sok egyszerűen elavult, és csak  néhány őrizte meg fontosságát az évszázadokon át.<br />
  Hiszem, hogy az &quot;Ébredjetek anyukák&quot; soha nem fog elavulni és soha  nem lesz érdektelen. <br />
  <br />
  Miért? <br />
  <br />
  Mert olyan információt hordoz, amely életeket menthet meg, ha valaki a  birtokába jut és komolyan veszi azokat, és azért sem mert ez a könyv mellőz  minden tudományos megfogalmazást, minden szakzsargonba titkot. Ez a könyv  mindenki számára érthető és élvezhető formában tanít meg arra, hogy az  egészséged TE magad vagy. <br />
  <br />
  Ez a Fórum csak egy szerény ajándék azért a felbecsülhetetlen értékért, amit  Eszter e könyv megírásával mindenkinek átadott, és némi segítség Neked, hogy  többet tudhass, jobban értsd, és JóMegoldás-ként nap mint nap használd, amit  kaptál.<br />
  <br />
  Üdv<br />
  Vári József
   
  "Sok fontos könyv jelent már meg a történelem folyamán, sokról később kiderült, hogy nem is volt annyira fontos, sok egyszerűen elavult, és csak néhány őrizte meg fontosságát az évszázadokon át.
  Hiszem, hogy az "Ébredjetek anyukák" soha nem fog elavulni és soha nem lesz érdektelen. 
   
  Miért? 
   
  Mert olyan információt hordoz, amely életeket menthet meg, ha valaki a birtokába jut és komolyan veszi azokat, és azért sem mert ez a könyv mellőz minden tudományos megfogalmazást, minden szakzsargonba titkot. Ez a könyv mindenki számára érthető és élvezhető formában tanít meg arra, hogy az egészséged TE magad vagy. 
   
  Ez a Fórum csak egy szerény ajándék azért a felbecsülhetetlen értékért, amit Eszter e könyv megírásával mindenkinek átadott, és némi segítség Neked, hogy többet tudhass, jobban értsd, és JóMegoldás-ként nap mint nap használd, amit kaptál.
   
  Üdv
  Vári József"

   Kulcs az élethez - az Új Orvostudomány!
  Ébredj fel, az egészség és a boldogság a lábad előtt hever!
  Nincs más választás, csak a változás!
  Szép az élet!

  Rendhagyó lesz ez a könyv-ajánlóm, mert igazi figyelemfelkeltőnek szánom, ez tényleg egy alap-könyv, ott lenne a helye a polcán MINDENKINEK!
  Izgatottabb vagyok, mint valaha is, hogy átadjam azt a lelkesedést, amit kétszeres nagyAnyaként kiváltott belőlem Eszter könyve már pár oldal elolvasása után!

  Az évszázadok hosszú során sok minden megváltozott.
  Változtak a szokásaink, életmódunk, életkörülményeink, vallási és hitrendszereink, eszközeink és még ezer dolog az életünkben, gyakorlatilag teljesen megváltozott az életünk. Egy dolog azonban soha nem változott: a boldogság utáni vágyakozásunk, az egészséges, boldog család utáni vágyódásunk, az az olthatalan vágyunk, hogy gyermekeinket (az utánunk jövő generációt) egészségesnek és boldognak láthassuk.
  Az elmúlt századok alatt megszámlálhatatlan módszer látott napvilágot ennek elérésre, számtalan "tudományos" könyv, tanulmány, vallás, és hitrendszer hirdette a mindenek felett üdvözítő megoldást, és mégis azt látjuk, hogy egyre rosszabb állapotok uralkodnak környezetünkben ezen a téren is.
  Mi lehet ennek az oka? Ki tudja. Talán senki, de egy dolog egészen biztos, eddig még soha nem jelent meg egyetlen könyv sem, amely nem csak egy módszert mutat meg, hanem lépésről lépésre bemutatja annak alkalmazását és az alkalmazás azonnal megtapasztalható valós eredményeit is.
  Most egy ilyen könyvet vehetsz a kezedbe!
  Ebben a családi kisregényben lépésről lépésre végigkísérhetjük Eszter küzdelmét önmagával, a gyermekei betegségeivel, majd együtt örülhetünk a megtalált, bárki által megtanulható és alkalmazható módszer az Új Medicína káprázatos alkalmazási sikereinek. Mindezt nem egy elképzelt családon, nem példa betegségeken és példa konfliktusokon, hanem Eszterrel és Miklóssal és gyermekeikkel, Katicával, Péterrel és Zoltánnal együtt, saját küzdelmeiken és örömeiken keresztül.
  Miután személyes barátság fűz hozzájuk, bátran kijelenthetem: amit ebben a könyvben olvasol az maga a "szemenszedett" igazság...
  Sorról-sorra, oldalról-oldalra megtörtént események tárulnak fel előtted, egy olyan család élete, mely akár a tiéd is lehetne, amely akár mindannyuinké lehetne, azzal a "kicsiny" különbséggel, hogy Eszter és az ő családjának egészségi állapota már nem függ a gyakortra tehetetlen, sötétben tapogatózó, hivatalos orvoslástól, Ők már maguk teremtik meg saját testi-lelki egészségüket.
  Ez a könyv róluk szól, de NEKED. A módszer amellyel megismerkedsz oly egyszerű és annyira természetesen működő, hogy bárki megtanulhatja és alkalmazhatja saját és családja egészségének helyreállítására, és fenntartására - gyógyszerek, orvosok nélkül.
  Ezzel a könyvvel és a benne megismerhető módszerrel egy évszázados, vagy inkább évezredes vágy váltható valóra - kompromisszumok nélkül - véglegesen és visszavonhatalanul, az egészséges, boldog család megteremtésének vágya, és bár a könyv címe az édesanyákat szólítja meg, de apáknak, nagymamáknak, nagypapáknak és minden nemű, korú gyermekeknek is egyaránt ajánlott...
  Te is erre vágysz? Te is szeretnéd ezt megteremteni a családodban?
  Vedd meg a könyvet, olvasd el, és persze ajándékozd meg vele a barátaidat is... és ha kérdésed van - mert biztos lesz - keresd meg az "Ébredő anyukák" Fórumot és kérdezz. Eszter örömmel fog válaszolni Neked...
  Bocsáss meg a kicsit hosszú bevezetőért... még tudnám folytatni hidd el, akár több oldalon keresztül is... de most megköszönve figyelmed befejezem, hogy a lenti linkre klikkelve mielőbb megrendelhesd a könyvet... Hidd el, minden nap késedelem fölöslegesen elvesztegetett idő, tedd meg most!
   
  Szeretettel
  Vári József

  Az évszázadok hosszú során sok minden megváltozott. 

  Változtak a szokásaink, életmódunk, életkörülményeink, vallási és hitrendszereink, eszközeink és még ezer dolog az életünkben, gyakorlatilag teljesen megváltozott az életünk.

  Egy dolog azonban soha nem változott: a boldogság utáni vágyakozásunk, az egészséges, boldog család utáni vágyódásunk, az az olthatalan vágyunk, hogy gyermekeinket (az utánunk jövő generációt) egészségesnek és boldognak láthassuk.

  Az elmúlt századok alatt megszámlálhatatlan módszer látott napvilágot ennek elérésre, számtalan "tudományos" könyv, tanulmány, vallás, és hitrendszer hirdette a mindenek felett üdvözítő megoldást, és mégis azt látjuk, hogy egyre rosszabb állapotok uralkodnak környezetünkben ezen a téren is.

  Mi lehet ennek az oka?

  Harminc éve vagyok fül-orr-gégész,17 éve homeopátiával gyógyítok,s az utóbbi 2-évben NES terápiával és GNM-el is foglalkozom. Az elhúzódó ,visszatérő,netán az akadémikus orvoslás által gyógyíthatatlannak tanított betegségek esetében a GNM az alap,a segítség.Valódi megértést adhat orvosnak is,laikusnak is.

  Fontos, hogy tudjuk, mi miért történik a szervezetünkben.Például az osztódó sejtek nem" rosszindulatúak",hanem egy értelmes biológiai különprogram részei,hogy a gyermek orrdugulása egy elhatárolódási konfliktus része stb.

  Kedves Eszter!

  Még az éjjel elolvastam a könyvedet, és óriási hatással van rám. Azt hiszem az egész életünk megváltozik ezután…

  Köszönjük Neked!

  Mété Erika (Miskolc)

  Keresés

  ÜZENETEIM

  Feliratkozás után, havi 1-2 alkalommal küldök levelet. Ebben leírom mikor, hol találkozhatunk és ha valami fontos dolog történik, arról is tájékoztatlak.
  I agree with the Használati feltételek and the Privacy policy

  MR6 riport