Köszöntelek megújult oldalamon!
Kívánom hogy találd meg számodra értés információkat, értékeket, kincseket! ;)
Eszter
Köszöntelek megújult oldalamon!
Kívánom hogy találd meg számodra értés információkat, értékeket, kincseket! ;)
Eszter
Köszöntelek megújult oldalamon!
Kívánom hogy találd meg számodra értés információkat, értékeket, kincseket! ;)
Eszter

Egyszer volt egy EMBER: Dr. Ryke Geerd Hamer! Hamer doktor, vagy Geerd, de mindenképpen az emberek megmentője. Egy biztos, a mi családunkat Ő mentette meg. Amikor Katica a legkisebbik gyermekünk allergiás lett, akkor az Ő tudománya által lett egészséges a szemünk fénye. Akkor – 2006-ban – bármit megtettem volna, hogy Katica meggyógyuljon, és egyszer csak – 2007 márciusában – ott termett előttem ez a csodálatos tudás! A gyermekem meggyógyult, és akkor úgy döntöttem, hogy EZT NEKEM MEG KELL TANULNOM!!! És így lett. Éjt nappallá téve tanultam és tanultam, miközben az Ébredjetek, Anyukák! című könyvemet írtam. De nem csak nekünk segített, hanem emberek milliói jutottak új tudáshoz általa. Emberek millióinak nem kell már félelemben élnie. Emberek milliói élnek Hamer doktornak köszönhetően boldogan és egészségesen. És igen, egy új generáció van felnövőben, akinek Hamer doktor tanítása a természetes, és nem más téveszmék, hála a szorgos és nyitott Anyukáknak, Apukáknak, Nagymamáknak és Nagypapáknak!!! 

 

Miután megismertem Hamer doktor tanait, már csak egy vágyam maradt: találkozni Vele! 2012 márciusában ez is teljesült. A világ legboldogabb embere voltam!! Négy nap, Hamer doktor társaságában. Ehhez Norvégiába kellett utaznom (de ennek a története kicsit lejjebb megtalálható). Igen hamar felajánlotta, hogy tegeződjünk, így nyugodtan hívhatnám Geerdnek is, de az iránta való tisztelet miatt maradtam Hamer doktornál.

De Ő elment – 2017. július 2-án -, már nincs közöttünk. Sokkolt a tény, hogy itt hagyott minket! Nem volt benne a világképembe, hogy lesz majd olyan, hogy Ő nincs, hogy nem kérdezhetünk, hogy nem tanulhatunk Tőle. A sokkból némiképpen felocsúdva, rájöttem, hogy még nem vagyok kész, hogy hiányosságaim vannak, hogy nem tudok mindent!!! Majd ráébredtem, hogy Vári József után még egyszer itt hagyott Valaki, akitől még tanulnom kellett volna. MÉG NEM VAGYOK KÉSZ!!!! Gondoltam az első napokban, hetekben. Az első sokk után, hogy Ő már nincs közöttünk, nagyon hamar eljutottam oda, hogy „megengedtem” Neki, hogy tovább álljon. Ezt most úgy értsd, ahogyan az én lelkemen keresztülment a gyász a tudással, ami a hátam mögött van. Tudtam, hogy szinte az egész életét végig küzdötte.  Tudtam, hogy nem telt el úgy nap, hogy valaki ne bántotta volna. Tudtam, hogy Neki jár a pihenés! Tudtam, hogy mindent megtett, hogy ne vehessék el az emberektől a Germán Gyógytudományt. De legfőképpen tudtam azt, hogy mindenki addig marad itt, amíg be nem fejezi a küldetését!!! Akkor minden rendben van?! Kérdés és felkiáltás egyszerre volt ez. Most, egy hónap elteltével már kérdőjel nélkül állíthatom, hogy MINDEN RENDBEN VAN!!!

Azt, hogy még a temetésén sem tudtam részt venni, pedig szerettem volna elbúcsúzni Tőle, kicsit nehezebb volt megemésztenem. De hiszek abban, hogy minden pont úgy történik, ahogyan történnie kell. Hiszek abban, hogy egy nagyobb terv része vagyok én is, és minden történés. Tudom, hogy minden így van jól! Hamer doktor nincs közöttünk, nem kérdezhetek, és nem láthatom többé, nem fog tanítani és nem fog már semmit feltárni. Pedig tudom, hogy aktívan dolgozott! Tehát ennyi volt! MINDENT ÁTADOTT, AMIRE FEL VAN KÉSZÜLVE EZ A TÁRSADALOM!!! Mindent! Most, ennyi fért bele. Tehát, ezek szerint én is kész vagyok! Készen állok a következő feladatra! Hát jöjjön! Hamer doktor elment, de a tudás maradt! Átadta, amit kellett. Most, majd egy másik dimenzióból fog segíteni!  Vagy, egy másik testben más módon folytatja, amit folytatnia kell. Egy biztos! Minden tudás a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy ÉLJÜNK, hogy egészségesek legyünk. Most ennyi kell, hogy elég legyen!!!

Hamer doktor már nincs közöttünk, ezért miénk a felelősség, hogy az általa feltárt Germán Gyógytudományt úgy őrizzük meg, ahogyan Ő ezt nekünk adta!!! Tisztán, BIOLOGIKUSAN!!!  Nem elferdítve, nem hozzátéve vagy elvéve dolgokat, hanem eredeti állapotában, mert úgy működik a testünk, ahogyan Ő elénk tárta.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy egy évszázadban élhettem Dr. Ryke Geerd Hamerrel! Hálás vagyok az univerzumnak, hogy tanulhattam tőle! Hálás vagyok, az életnek hogy találkozhattam Vele, hogy megismerhettem, hogy láthattam, mekkora NAGY LÉLEK volt Ő! És persze, mivel a lélek halhatatlan, ezért tudom, hogy most is köztünk van!!! ÉRZEM a jelenlétét, támogatását!

Nekünk pedig annyi a dolgunk, hogy EMLÉKEZZÜNK, eme lángelme tanításaira, és SOHA ne hagyjuk kihunyni a FÉNYEKET!!! Ragyogjunk! Ragyogjunk a Germán Gyógytudomány fényében! Ragyogjunk Hamer doktor fényében! Vigyük a fényt és juttassuk el mindenkihez!!! Mindemellett EMLÉKEZZÜNK!!!

Legyen áldott Hamer doktor!

Szeretettel,

Csákvári Eszter

Share/Save/Bookmark